Arama sonuçları: *

1. A

amazon taksit seçenği bulamıyorum

Arkadaşlar alacağım laptop bu şu an stokda yok sorunum şu stokta olduğunda ve almaya çalıştığımda taksit seçeneği olduğu halde ödeme kısmında taksitlendirme ile alakalı bir şey görmedim. Yardımcı olursanız sevinirim...
  2. A

Çözüldü✓ Hp victus i7 14700h site yardımı

hocam öncelikle ısınma sorunu hakkın da bişey diyemem bu konu hakkında bi kaç videoya baktım donanım arşivi ve cihaz tv soğutma sisteminin f/p olarak geçen bu kasada iyi olduğunu söylüyorlar işlemciyi tam performans da çalıştıracak kadar iyi değil ama dediğim gibi f/p olduğu için yeterli. rog...
  3. A

öneriniz var mı peki asus tuf ve msi katana biliyorum bu aralıkta tufun ısıtma sorunu var diye biliyorum msi hakkında çok bilgili değilim victusu neden önermiyorsun
  4. A

Arkadaşlar üniversite için bir laptop bakıyorum ve bu fiyat aralığında bulabildiğim bir laptop var sorunum şu ucuza Amazon'dan buldum ama Amazon'un güvenirliği hakkında bir bilgim yok ilk defa alışveriş yapacağım yardım olursanız sevinirim...
  5. A

Çözüldü✓ İntel i7 14700HX ve RTX 4070 laptop nasıl?

ekran özellikleri açıkcası bi tık kötü parlaklığı, renk özellikleri ve gecikme süresi bana bu fiyat da bi laptop için az geldi ve sanırım harici ssd yuvası yok ayrıca soğutma sisteminin ben işlemci için yeterli olcağını düşünmüyorum en azından i7 14700H ın max performansında çalışabiliceğini...
  6. A

Çözüldü✓ İntel i7 14700HX ve RTX 4070 laptop nasıl?

Üniversite için laptop düşünyorum hem dersler hem de oyun oynayabiliceğim birşeyler arıyorum. aklımda şöyle bir şey var yardımcı olur musunuz https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQRMQDX7?smid=&psc=1&coliid=&colid= 1725629873 Hp victuslarda panel sorunu olduğunu biliyorum ama genede bu kadar sorun...
Geri