https://app.hb.biz/D2wCuFzsnjws 2 âdet alırsan 299 TL 90x40 bence efsane fiyat ben maalesef 239 TL'ye aldım kampanya yeni bence bu fiyata kaçırmayın
1737741421
Alta link attım 90x40 tanesi 150ye geliyor bence efsane mouse pad
2k 180 Hz alabileceğim type C To DP kablo veya dönüştürücü önerisine ihtiyacım var bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi? Bu arada laptop çıkışlarım
1x USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Tip-C
1 adet HDMI 2.1
2x USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Tip A
(En ucuz fiyata bağlantı sağlamak istiyorum)
Hocam size zahmet ekran resmi ile birlikte gönderim sağlayın zira ispat edemiyoruz.
1732377329
Bende de gözükmüyor. Hepsi burada uygulaması galiba müşteri bazında indirim ve kupon sağlıyor.
Evde çalışmak için Nakış makinası gerekiyor. 2. El veya sıfır olması önemli değil. Mümkünse F/P bir cihaz istiyorum. Fiyat bulmamda yardımcı olursanız sevinirim. Özelden de iletişim kurabilirsiniz teşekkürler
Kardeşim merhaba, özelden benimle sipariş numarasını paylaşabilirseniz, bende aynı fiyattan alabilirim. Ürün sipariş numarası gerekiyor. Lütfen rica etsem aynı fiyattan alabilmem için yardımcı olurmusun?
Visa, master,troy, hepsi burada premium visa hepsi var ancak 7124,05 TL den aşağı düşmedi. 30 dk önce müşteri hizmetlerini 3 defa arayıp şikayet kaydı oluşturdum. Bu nedenle indirim geri çekildi diye düşünüyorum.
Ben saç için powertech TR3200 kullanıyorum. Çok memnunum. Bir berber arkadaşım tavsiye etmişti. powertech TR 1515 alma sebebim sakal ve çizim için daha seri olması ve daha sıfıra yakın kesimi olması daha önce powertech TR 658 kullandım ancak TR 1515 fp olarak daha iyi
N11 yeni üyelik ile 75 TL indirim kodu ile satın aldığınız zaman 208.08 TL'ye ücretsiz kargo ile gelmektedir. Tek yapmanız gereken yeni bir e-posta ile daha önce üye olunmamış bir cep telefonu numarası sipariş verirken adres bilgilerinizde kendi telefon numaranızı kullanabilirsiniz sorun yok...