Arama sonuçları: *

1. Y

12500 TL Bütçe ile işlemci,psu,anakart

hayır şu an yanan ürünler bende değil, büyük ihtimalle yeni parçaları alıp taktırana kadar öyle olacağını düşünüyorum. Babamın güvenmediğim için parçaları getireceğini düşünmüyorum ve benim gidip almam da biraz zor çünkü dolmuş ordan geçmiyor ve kasayı uzun bir süre dolmuşa binmek için taşımam...
  2. Y

Hayır hayır ben biraz yanlış anlatmış olabilirim. İşlemci tamir edilemiyorsa anakarttır diye düşünüyorum çünkü tam olarak nereyi tamir etmeye çalıştığını hatırlamıyorum zaten oraya veya yazdım. Bilgisayarı motorla gidip geldiğimiz için alamadık/istemedik, aldığım yeni parçaları adama götürüp...
  3. Y

Merak ettiğim bir soru var. İşlemci hiçbir şekilde yanamaz mı? Çünkü adam anakartı veya işlemciyi tamir etmeye çalışayım derken kendi işlemcimizide yaktık dedi. Adam tamamen yalan mı söylüyor?
  4. Y

Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim. Babama bunu anlatmaya çalışacağım büyük ihtimalle dediğimi kabul etmeyecek biraz bilgisayarcı ne derse doğru kafasında.
  5. Y

işlemcim i3 12100F'di Bilgisayarın neresi bozuldu diye bilgisayarcıya verdik o da ordan başka bir bilgisayarcıya o da ordan farklı bir bilgisayarcıya verdi. Normalde böyle bir şeyin asla yapılmaması gerekiyor galiba ama durum pekte benim elimde değil, babamdaydı. İlk bilgisayarcı işlemcinin...
  6. Y

Gamebooster 600W 80+
  7. Y

Öncelikle merhaba arkadaşlar başlıkta yazdığım parçalar mahalledeki elektrik kablosunun kopması sonucu yandılar ve yenilerini almam gerekiyor (parayı karşılamayacaklar). Aşağıya geriye kalan parçaları ve almayı düşündüğüm parçaları yazacağım. Ekran kartı: RX 6700 10GB SSD: MLD 500GB M300 Ram...
Top Bottom