Arama sonuçları: *

1. B

Öneri Core Ultra 7 265K Soğutucu Önerisi

Merhaba, Core Ultra 7 265K işlemcili bir sistem toplayacağım aklım işlemci soğutucusuna takıldı. Sıvı soğutucu takmak istiyorum, 240mm 'lik MSI MAG CORELIQUID A13 yeterli olur mu yoksa bu işlemciye 360mm illa ki şart mı? (veyahut başka bir sıvı soğutucu modeli de olur)
  2. B

Çözüldü✓ Core Ultra 7 265K İşlemciye Hangi Soğutucuyu Takmalıyım?

Arkadaşlar herkese merhaba. Yeni bir sistem alma arifesindeyim ve Core Ultra 7 265K işlemciye soğutucu seçerken kafam birazcık karıştı. Soğutucuların ne kadar iyi olup olmadığını anlamadığım için rastgele bir tane seçtim, sonra biraz araştırma yaptığımda 360 mm'lik soğutucuların daha iyi olacağı...
  3. B

İlk Kez Sistem Toplayacağım Yardımınıza İhtiyacım Var

1-2 program var çok eski daha önce kullandığım ryzen 5 3500u lu laptopta çok yavaş çalışıyordu o yüzden intel almak istiyorum.
  4. B

İlk Kez Sistem Toplayacağım Yardımınıza İhtiyacım Var

Selamlar, halihazırda bir laptop kullanıcısıyım ve 40.000₺ bandında bir masaüstü bilgisayar dizme planım var. Kendi araştırmalarım ve tercihlerim doğrultusunda şöyle bir konfigürasyona ulaştım ancak kasa, psu ve anakart konusunda bilgi seviyem tatminkar derecede değil dolayısıyla parçaların...
Geri