Arama sonuçları: *

1. L

Yardım Yanlışlıkla tüm kanalları sildim acil yardım

Tamam hocam teşekkürler umarım halledebilirim
  2. L

Tüm kanalları yükleyebilir miyim peki babam gelmeden halletmem lazımda
  3. L

Skytech ama internetli falan değil eski televizyonlardan
  4. L

Beyler şimdi televizyonda kanal acacaktim şifre ile galiba elim bişeye çarptı tüm kanalları sildim.galiba tam emin değilim ama su an hiç Bir kanal yok napabilirim nasıl geri getirilir 1729790132 @B1L0 @Mehmet Yılmaz Bilginiz varsa yardım lütfen
  5. L

Yardım Bilgisayarima nasıl internet bağlayabilirim?

Teşekkürler hocalarım,yardım için teşekkürler
  6. L

11. Sınıf Ders Çalışamamak

Yaklaşık bı hafta boyunca eline hiç telefon alma Cidden kayda değer bişeyler görürsün insanın ufku açılıyor
  7. L

YouTubedan vs bulabilir miyim bu olayı acaba
  8. L

Peki kablo vs alana kadar nasıl internete bağlanabilirim
  9. L

Arklar bugün elden bilgisayar aldım ama wifi yok adaptör sipariş ettim yolda bu süreçte nasıl bilgisayari internete bağlayabilirim 1728072937 İnternet kablosuda yok bu arada
  10. L

Rx580 sistem alınır mı? 1ncehesap

tamamdır hocam çok çok teşekkür ederim önerıler için,iyi akşamlar iyi forumlar
  11. L

tamamdır dediğinizi yaparak alacağım teşekkür edıyorum yardım için tekrardan,bide bi sorum olacak,rx580 için 500wat yeterlımı ılerde onuda yükseltebilirim
  12. L

sağolun öneriler güzel çok teşekkür ediyorum,sistem için başka öneriniz yoksa sıfırda rx580 li sitemı alacagım
  13. L

sıfır olacak şekılde monıtor mouse klavye dahil max 15,500 1725738844 bende çok isterdım ıkıncı el almayı ama ne yazıkkı alamıyorum
  14. L

ona görede bütçem cok az zaten 1.5 sene kadar idare etsin yükseltme yaparım o zamana kadar param birikirse
  15. L

o butceye cıkmam zor gıbı,aynı fıyat bandında başka onerıler varsa beklıyorum
  16. L

ne yazıkkı ıkıncı el alamıyorum,anlayış gosterın yaşım bıraz kucuk aılemı ıkna edemedım,yoksa bende ıkıncı el alırdım
  17. L

su an karar vermem lazım napmalıyım
  18. L

bütçemın cıkması cok zor o kadar ,bıde sıfır olmak zorunda onerılerınız varmı ve bu sıstem alınır mı?
  19. L

https://www.incehesap.com/feuer-hazir-sistem-fiyati-43952/ Bu fiyata bu sistem alınır mı??Max bütçe 13k önerileri bekliyorum (sıfır olmak zorunda)
Top Bottom