Arama sonuçları: *

1. millerwho

❌İndirim Bitti! KIOXIA 1TB Exceria Plus SSD ( Gece İndirimi ) KUTUSUZ Sepette 1782 TL

Benim sormak istediğim m2 ssd yi 2.5 inc sata dönüştürücü ile sata ssd gibi tanıtıp boot'layabilir miyimdi. Bir tane pci 3.0 portum var ve onda da ekran kartı takılı bu yüzden m2 yi sata ssd dönüştürücü ile kullanmak istiyorum 1725753454 Temel amacım bu ssd ye windows kurup boot etmek, bu ürün...
  2. millerwho

❌İndirim Bitti! KIOXIA 1TB Exceria Plus SSD ( Gece İndirimi ) KUTUSUZ Sepette 1782 TL

Merhaba, m2 slotum yok, sata dönüştürücü ile bu ssd veya her hangi bir m2 sdd'ye windows yükleyerek boot edebilir miyim?
  3. millerwho

KIOXIA 500GB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD Kutusuz 1080TL

1725743861 Dram li sata ssd ler 1 tb versiyonları 3k üzeri , sata dönüştürücü ile boot edebilirsem m2 ssd'yi benim için kazançlı bir alışveriş olacak
  4. millerwho

KIOXIA 500GB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD Kutusuz 1080TL

Merhaba, m2 slotum yok, sata dönüştürücü ile bu ssd veya her hangi bir m2 sdd'ye windows yükleyerek boot edebilir miyim?
  5. millerwho

🔥İndirim Kioxia Exceria Plus G3 SSD 1TB ( 2.141₺) Vatan

Merhaba, m2 slotum yok, sata dönüştürücü ile bu ssd'ye windows yükleyerek boot edebilir miyim? Teşekkürler şimdiden.
Top Bottom