Arama sonuçları: *

1. K

MSI PRO B650M-B anakart sorunu

gpu ile ilgili olcağını düşünmüyorum çünkü biosda sorun aşırıya çıkıyo monitörlede ilgili olucağını düşünmüyorum çünkü asus yazısı gayet normal geliyo
  2. K

MSI PRO B650M-B anakart sorunu

bu anakart dahilinde 4060 ti ekran kartına ryzen 5 7500F bir işlemciye ve asus bir monitöre sahibim. Ortada hiçbir sebep yokken bilgisayarımın ekranında siyah yerlerde net bi şekilde belli olan ve eğer dikkatli bakarsanız her rengin üzerinde görünen belirli yerlerde ince belirli uzunlukta yatay...
  3. K

MSI PRO B850-P WIFI ryzen 5 7500f desteklermi

Öncelikle anakartımı değiştirmeyi düşünüyorum ve anakart bakma kararı aldım ama kafamı karıştıran bişey var anakarttaki uyumluluk yani örneğin işlemcim ryzen 5 7500f ve ben msı pro b850-p wıfı almayı düşünüyorum ama bu anakartta 7000 nesil amd işlemcileri desteklediği yazıyo yani bu ben bu...
  4. K

Çok güçlü bi işlemci çok güçsüz bi ekran kartıyla darboğaz yaparmı

Arkadaşlarımla uzun süredir tartıştığımız bir konu. Ben kendim arkadaşımın bilgisayarını temizlerken kendi bilgisayarımı yükseltmek istediğim hakkında konuştum ve ilk olarak işlemciden başlayacağımı söyledim. Bu arada şuanki işlemcim Ryzen 5 7500F ekran kartım ise MSİ Geforce RTX 4060 Tİ 16GB...
  5. K

40 45k ya sistem önerisi

darboğaz yapmazmı
  6. K

40 45k ya sistem önerisi

40 45 klık hazır bi sistem istiyorum ama ekran kartı olarak amd ye güvenemiyorum sorunlar çıkaracağını düşünüyorum yazılım olarak orda burda eksikleri olduğunu söylüyolar problem çıkardığını vs. söylüyolar tavsiye istiyorum radeon 7700x ekran kartının 4060 ti 16 gb ekran kartına nazaran daha iyi...
Geri