Arama sonuçları: *

1. W

Acer Nitro 16 mı HP Omen 16 mı?

Uygun fiyat denk getirirseniz nitro bakın hocam o zaman. 300nit 165hz %100 srgb ekran işinizi görür.
  2. W

Dövüş sporlarına yazılmam kavga anında özgüvenimi arttırır mı ?

Boks yapmak, satranç oynamak gibidir, yenersin ya da kaybedersin rakibin elini sıkarsın ama ringin içerisindeyken böyledir, sokaktayken iş tavlaya döner, şans faktörü devrededir. Dövdüğün adam gururuna yediremeyip bıçak mı çeker, silah mı çeker böyle şeyleri düşünmekten dolayı, uslu çocuk...
  3. W

4060'ın hakkı yeniyor

Laptopda hadi neyse de, masaüstünde ben 4060 almazdım. Giriş seviyesi bir karta göre fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. 4050’nin > 4060, 4060’ın da > 4060ti olarak çıkması lazımdı bence. 8 gb vram nedir yav? Zaten iki üç ayar açıyorsun 6 gb doluyor şu an ki oyunlarla, kas gücü de yok, hiç uzun...
  4. W

ryzen 7 7435hs işlemcide dahili grafik kartı gözükmüyor?

Amd’nin sitesinde harici grafik kartı gerekli diyor bu işlemci için, demek ki dahilisi yok.
  5. W

🟢 MOTORİNE İNDİRİM GELİYOR!

Böyle iyiydik ya hiç gerek yoktu, indirim geliyorsa bilin ki ardından bindirim geliyordur.
  6. W

Bir kızla nasıl konuşulur?

Utancını yenip, son derece özgüvenli, diksiyon sahibi birisi bile olsan konuşamazsın kardeşim. Bu yaz denizdeyken, akşamları yürüyüşteyken falan çok kızla konuştum, bir tane numara alabildim o da hiç hoşuma gitmedi, almış olmak için aldım yani. Omzundan göğsüne kadar kocaman bir dövmesi var...
  7. W

dolar mı almalıyım yoksa hisse mi

En güzeli fiziki dolar ile altın, başka bir şeye hiç lüzum yok. Tavsiyem ikisine de eşit yatırım yap. 1725926577 Borsada batarsan, hem yatırdığın ana paradan düşeceksin hem de o ana paranı yatırdığın süre boyunca enflasyon farkından. Sadece 10 bin yatırdım, 3 bin kaybettim diye bakma olaya. O...
  8. W

bilgisayarımdaki performans düşüklüğü

MSI Afterburner ve Riva Turner açık şekilde oyun içinden bir görüntü atın hocam, bakalım değerlere. Çok kısa bir video çekerseniz daha iyi olur, streamble.com’a yükleyip paylaşabilirsiniz daha sonrasında.
  9. W

bilgisayarımdaki performans düşüklüğü

Geçen gün de bu konuyu açmıştınız, yüksek sistem gereksinimi olan herhangi bir hikayeli oyundan benchmark alın demiştim size, aldınız mı?
  10. W

HP Victus Detaylı Bilgi Bulamadım

Ryzen 4060’lı modellerinde 2 slot ram, 1 slot ssd var diye biliyorum. Yani mevcut ram ya da ssd’leri ıskartaya alıp yükseltme yapman gerekiyor ihtiyaç anında. Yanına ekleme yapamazsın. Böyle detayları kimse yazmaz ama HP’nin resmi sitesine beğendiğin modeli yazarsan, daha ayrıntılı teknik...
  11. W

Rtx 4060 ekran kartı sıcaklık değerleri nasıl ayarlanır

Fan hızını manuel olarak ayarlamayı diyorsan, ayarlarsın ama gereği yok bence. Otomatik fabrika ayarı kalsın elleme hiç. Kart soğumazsa kendisi yükseltir zaten devrini oto olarak. Soğuyunca da devri düşürür.
  12. W

windows güç seçenekleri

Fişte takılı değilken otomatik olarak dengeli ya da tasarrufa atar kendisi. Fişteyken de oluyorsa bu durum, kendine yeni bir güç planı oluştur. Pildeyken veya fişteyken diye kıstasları kendin belirle, hep aynı kalsın devamlı.
  13. W

Acer Nitro 16 mı HP Omen 16 mı?

Bir soru sormuşsun, doğru olan beklentine göre cevaplamak ama 4060 7840hs modeline bu paralar verilmez gibi geliyor bana. Hakkı maks. 38 diyim. Bu bütçenin üstüne 5 bin daha konsa 4070 victus ucundan yakalanır. İlla bu ikisi arasında olacak diyorsan da, omeni tercih ederim kalite bakımından...
  14. W

RTX 4060 140W Notebook Düşük Watt Çekimi

Rtx 4060 zaten en fazla o watt aralığına kadar çıkabiliyor, çünkü ihtiyaç duymuyor. Sizin laptopunuzla alakalı bir durum değil. Bende de 120 watt var ama 60 çekiyor maks. üstüne çıkmaz, çıksa da bir şey fark etmez.
  15. W

Steam dışı oyun ekleyince başarımlar devam eder mi?

Steam’e dışarıdan eklenen oyunlar kısayol mahiyetindedir hocam, başka bir espirisi yok. Nasıl masaüstüne epicten indirdiğin bir oyunun kısayolunu atıyorsun ve çalıştırdığında epic açılıyor, aynı mantık ikisi de. Sadece steam arayüzünde gözüküyor. Yani sorunun cevabı, evet epicten oynama saatin...
  16. W

Yurtdışı iphone 16 pro almak

Bu yorumu okuyan herhangi bir technopat moderatörü olsaydı, anksiyete krizinden kendini kahrederdi herhalde 😂
  17. W

Öneri Sırt Çantası Önerir Misiniz

Hem fonksiyonel, hem de kaliteli olup da böyle görünüş olarak tarz duran çanta daha görmedim hayatımda. Biri olursa diğeri olmuyor illa, iki özelliği birlikte görmek zor 😂
  18. W

Ailem bana harçlık vermiyor

Nescafe expressi bile evde soğuk su + kahveyle kendim yapıp yanıma alıyorum ben, kaç yaşında insanım param da var Allaha şükür ama iki yudum şeye 45 lira veremem valla günah. Cimri bir insan da değilim sadece zoruma gidiyor. Sen de evinde sandviç yap, tost bas götür ne olacak yani? Kantinden...
  19. W

Öneri Sırt Çantası Önerir Misiniz

https://www.ydsshop.com/yds-travel-canta-siyah-1784 İhtiyacım olsa hiç düşünmem bunu alırım. USB 3.0 bağlantı noktası bile koymuş adamlar, powerbanki koy yürürken şarj et. Laptop koyulabilir, ıvır zıvır not defteri vs. mükemmel hoşuma gitti benim tavsiye edeyim dedim.
  20. W

En Sevdıgınız Rap Parcası Nedir ?

Sagopa’nın Baytar parçası ilk çıktığı dönemde ne hit yapmıştı. Knight online oynuyorduk internet kafeci açardı hey gidi günler hey.
Top Bottom