Arama sonuçları: *

1. H

Okula gitmemek için heyet raporu alınır mı?

Hocam peki benimde ufak bir sorum var. Diz ameliyatı geçirdim. Devamsızlığım 12 gün özürlü 8 gün özürsüzdü yani 20 gün. Bana 42 günlük heyet raporu verdiler. Şimdi 20+42 62 yapıyor kalıyor muyum yani?
  2. H

Heyet Raporu Devamsızlığa Yazılırmı

Hocam ne yaptınız, benzer bir durumdayım. Çok çaresiz bir haldeyim, yardımcı olabilir misiniz?
  3. H

Heyet raporu tek başına yeterli mi?

Dostlar selamlar. 5 Mart günü ameliyat oldum. 42 günlük heyet raporu verdiler. Okula raporu verdim. Fakat özürsüz olarak yazdılar 13 Mart'a kadar. Velim okula gidip "bizim raporumuz var neden yok yazılıyoruz?" dediği zaman ona "durum bildirir raporu almanız lazım." dendi ve devamsızlıkları ancak...
  4. H

Çözüldü✓ Oppo A55 recovery bölümünde kapandı

Tamam. Tamamen şansa bir şekilde ses açma, kısma ve güç tuşuna bastım. Basarken telefonu şarja taktım ve açıldı.
  5. H

Çözüldü✓ Oppo A55 recovery bölümünde kapandı

Başlıkta olduğu gibi. Telefonu sıfırlamaya çalışırken ses kısma ve güç tuşuna basılı tuttum. Daha sonra sağ aşağıda recovery yazmadan recovery ekranına geldim ve aniden telefon kapandı şu an hiçbir şekilde açılmıyor. Fakat bir de şöyle bir şey var ses açma, kısma ve güç düğmesine aynı anda...
  6. H

Kablosuz mouse önerisi?

Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint, SteelSeries Rival 650 gibi mouselere baktım. Bunlar nasıl? Sizin önerileriniz nelerdir?
  7. H

Gigabyte RTX 4060 rgb yanmıyor

Sorun başlıktaki gibi. 2 gündür RGB yanmıyor. Ekran kartı driveri güncel. RGB kontorlünü "Gigabyte Control Center" uygulamasından yapıyorum. Onun da sürücüleri güncel. Bir türlü düzeltemedim.
  8. H

Çözüldü✓ Dead Stranding nasıl koşuluyor

kral teşekkür ederim her şeyi denedim ona basmak aklima gelmedi saka gibi
  9. H

Çözüldü✓ Dead Stranding nasıl koşuluyor

logitech f710 gamepadini aldım oyunda koşamıyorum nasıl koşacağım sadece hızlı yürüyorum
  10. H

Sea of Thieves sesli sohbet adamların sesi gelmiyor

Belirttiğim gibi kimsenin sesini almıyorum. Ayrıca kimseye sesimde gitmiyor.
  11. H

Windows 24H2 güncellemesini yaptım ses gitti

başlıktaki gibi güncelleme yaptım sesler gitti ses gelmiyor
  12. H

Metro 2033 redux ssaa sorunu

SSAA 0.5 te iken 250 fps alıyorum ama SSAA klapalıyken 130 fps alıyorum nedeni nedir?
  13. H

Yeni bilgisayarım olur olmadık yerde donuyor

merhaba ben 1 ay önce pc topladım gigabyte rtx 4060 msi z790 tomahawk i5 14400f corsair vengeance 32gb 6000mhz ram mld m500 ssd 1tb ornek olarak valorantta iken windows tusuna basinca donuyor. crack oyunlara karsiyim kardesim gow ragnarok indirmis oyundayken bazen donuyor nadirende olsa...
  14. H

indirme hızım düştü ne yapmalıyım

utorrentten oyun indiriyordum 11mbsn ile iniyordu ethernet kablosu ile. sonra canım sıkıldı öylesine wifi açıp kapadım bi anda 2.6 ya düştü yükselmiyor ne yapmam lazım
  15. H

Kulaklık almam gerek ne önerirsiniz?

kulaklık almam lazım bütçem 2500 ama +200 300den bir şey olmaz
  16. H

HyperX cloud 2 mi 3 mü?

hangisini almalıyım hocam aralarında 100 tl fark var çoğunlukla oyun için kullanacağım
  17. H

kulaklık alacağım ne önerirsiniz

hocam cloud stinger 2 ye ne dersiniz?
  18. H

kulaklık alacağım ne önerirsiniz

mikrofonlu kulaklık almayı düşünüyorum oyun oynayacağım 2000, 2500 e önerir misiniz
  19. H

taksitlendirme bozulur mu?

trendyoldan 9 ay vadesit taksitli 4 ürün aldım 1 tanesini iade edip baska bir tane alacağım yine 9 ay vadesiz seçeceğim normal ödeyeceğimden fazla odemem değil mi
  20. H

aldığım kasa küçük mü?

gigabyte rtx 4060 3 fanlı msi z790 tomahawk anakart coolermaster ml240l bunları aldım. Kasayı alırken başlıkta atx mid-tower yazıyordu aldım. bugün baktım kasanin özelliklerine baktığımda mikro atx yazdığını gordum neyse aldığım parcalar kasaya sığar mı
Geri