Arama sonuçları: *

1. S

2000 Tl parayla hangi klavye alınır??

Meraba butçem 1000 tl ile başladı arkadaşlar baktım o fiyat bandinda hayır yok artırarak devam ettim hala bulamadim şuan max 2000 TL bütçem var bana güzel bi klavye önerirseniz sevinirim %100 olarak düşünüyorum baktığım modeller https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-klavyesi/pusat-k3-pro/...
  2. S

Redragon Aryaman K569 klavye alınır mı???

Meraba arkadaşlar bi süredir uygun fiyatlı bi klavye arıyorum malum fiyatlar yüksek birazcık Redragon Aryaman K569 bu model gözüme çarptı fakat türk incelemesini göremedim yabancı izledim videolardan ışıklandirma ses ve görünüş olarak güzel duruo ama kullanmış yada bilen varsa özellikleri...
  3. S

Tek launcher güvenilir mi ?

Ben baya uğraştım bulamadim indirmesi kolay fakat uygulama açılmıyor güvenirliğine gelirsek zamaninda bi cok kişinin video içeriği olmuş bi konu zaten yuklemenin başka yolu olmadığı için oldukça kullanılmış eski zamanda ama galiba güncel olarak desteği yok bende modlu oynamak istiyorum ama...
  4. S

Çözüldü✓ 800TL bütçeye uygun mouse önerisi???

Yarin ola hayrola diyelim umarim devam eder hala kararsizim birazcık bütçeyi artırıp daha iyi bişey alip almama konusunda ama bu mouse fiyat bandinda gayet yeterli duruo kampanya bitmesse yarın siparişini vericem tekrardan teşekkürler
  5. S

900 lira bandında diye listemden çıkarmıştım sepette 700ü görünce direk ekledim sepetime yarin sipariş veririm büyük ihtimalle bu tarz indirimler ak akce vb uygulamarda gozukmuo oyuzden çok teşekkürler
  6. S

Fortine oynuyorum genelde veya hayatta kalma oyunlari ,rpg aksiyon fiyat performans görünüşü de güzel bi mouse arıyorum ellerim ortalamadan büyük ama çok büyük değil uzun ömürlü olucak şekilde kullandığınız veya tavsiye ettiklerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler arkadaşlar
  7. S

Çözüldü✓ 1000 TL bütçeyle uzun ömürlü gaming klavye önerisi???

Lenevo legion k300rgb klavye düşünüyorum yaninada mouse alicam monster pusat v11 düşünüyorum sizce bu iki ürün güzelmidir veya tavsiyeleriniz varmı bütçem belli üstüne çıkamam maalesef önerilerinizi bekliyorum.
  8. S

MSI G255PF E2 alınır mı?

Ürünunuz geldimi hocam bende almayı düşünüyorum eğer kulaniyorsaniz bahsedermisiniz
  9. S

Msi G255PF E2 alınır mı?

Bende almayi düşünüyorum ekran parlaklığı kontrast orani denilenden kötü diyorlardı hocam ürün geldiğinde inceleyip dönüş yaparsan sevinirim
  10. S

Çözüldü✓ 1080p için MSI G255PF E2 mi AOC 27G4X mi ???

Ben araştırdığımda herhangi bi şikayet görmemiştim ölü pixel flnmi sorun sen ne gördün forumda hocam birde önerdiğin model varmı
  11. S

Siparis verdiydim iptal mi edim neden hocam neyi sorunlu
  12. S

Teşekkürler dostum 1-2 saat içinde vericem siparişini 27 inc aoc tan kulanicam tercihimi ins guzel gelir bi sorunla karşılaşmam
  13. S

Çalıştım iş yerinde 32inc 4k samsung monitör var g odsey serisi bununla 1080p çözünürlükte oyuna girdiğimde biraz baş ağrısi ve göz bulanikli oluo 80-85 cm var aramızda 4 k 32 inc de 1080p açtığım için mi yoksa ekran boyutundan dolayimi anliyamadim 27 inc goz sağlığımi cok etkilerse attığım 24.5...
  14. S

Çözüldü✓ 5500 bütçeyle alınabilecek monitör??

Bi 70 cm net olucak monitörle aramda hocam yeterli olurmu acaba kullanan arkadaşlarla varsa aydınlatsinlar
  15. S

Hiç düşünmeden aoc alırdım fakat 27 inç ile 23.8 in arasinda fiyat farkı yok nerdeyse oyuzden açtım bu konuyu kulanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar diye tavsiyelerin için teşekkürler hocam düşünucem
  16. S

Oyun sırasında belki rahatsiz etmezde film izlemeyi de severim o sırada rahatsiz edebilir galiba hocam
  17. S

Peki ürün hakkinda başka diyebilceğin bişey varmi hocam yada kulanmis birine denk geldinmi ghosting ve ya ışık sızması konusunda nasıldır acaba f/p ürünü olarak aklima yazdım bı kaç gün içinde kendime uygun monitörü sipariş vericem
  18. S

Hocam anliyosaniz yorumlarmisiniz biraz epey uzerinden bakiyorum bu renk şeylerine srgb adobe rbg gibi gibi bunlar ne ifade ediyor fiyat performans için bu özellikler yeterliyse düşenbilirim
  19. S

60-70 cm lik bi alan var hocam kolum uzun ekrana gömülmüyorum hikayeli veya o tarz oyunlar oynuyorum valo cs oynamıyorum hard şekilde film izlerken bı sıkıntı çıkarırmı 1727027523 Ürün aslinda güzele benzior 62 cm 27 inçte 68 santim cok farkda yok arasinda oyuzden sordum sizce alınır mı?...
  20. S

Birazda şans işi ürün iade edilebiliyosa sıkıntı yok benim için test ettikten sonrada karar verebilirim bazilarinda 3-4 ölü pixel olmadan iade kabul etmiyolardı galiba
Geri