Arama sonuçları: *

1. Paralyzer

İngilizce pratik partneri arıyorum

İki problem var. İlki, bu tarz ortamlarda konuşacak konu "how are you", "where are you from" dan çok ileriye gitmiyor. İkincisi karşındaki kişi yabancı ve Türkçe bilmeyen biri olunca tıkanıp kendini ifade edemez hale geliyorsun ve çeviri bakınmaya başlıyorsun. Yani dediğini discord üzerinden...
  2. Paralyzer

İngilizce pratik partneri arıyorum

Konuşma seviyem A1-A2 civarı fakat dinlediğimi anlama konusunda A2 ile B1 arasındayım diyebilirim. - Discord veya Skype gibi platformlar üzerinden, konuşmadan önce seçtiğimiz bir konuda, fikrimizi sadece İngilizce kullanarak anlatmaya çalışacağımız, gerekli oldukça çeviri uygulamalarından...
  3. Paralyzer

Hızlı kazanç sağlanabilecek, çok deneyim gerektirmeyen iş tavsiyeleri

1-2 aylığına kabul ederler mi çalışmamı? Yani daha önce şahit oldunuz mu böyle çalışanlara?
  4. Paralyzer

Hızlı kazanç sağlanabilecek, çok deneyim gerektirmeyen iş tavsiyeleri

Fazla para kazanma gibi bir gayem yok, ikinci el sistem kurma hedefim var, planım hazır ama bana en az 10000₺ para gerekiyor. Bu yılın sonunda askerliğim var ve bir yere girip uzun süre çalışma durumum da yok (ki işe alınamam büyük ihtimalle). Bir yandan atama bekliyorum (hemşirelik mezunuyum)...
  5. Paralyzer

I5 6500 sistem için VSR/DSR 2K ile darboğaz olmayacak ekran kartı önerisi

Donanım bilgisi: Anakart: ASUS B150 M-A/M.2. CPU: Intel Core i5 6500 3.20GHz. GPU: Sapphire RX 580 8 GB. PSU: Sharkoon 650W 80+. RAM: Kingston HyperX Fury 16 GB (2x8GB) 2400MHz CL15 DDR4. Ekran: 1080p 60Hz. Gördüğünüz üzere ekranım 1080p çözünürlüğe sahip ve en az 3060 Ti seviyesinde bir kart...
  6. Paralyzer

Yazılım öğrenirken sıralama algoritmalarını öğrenmeye gerek var mıdır?

Yazılım öğrenme sürecindeyim ve tavsiye edilen bir yolu izleyerek öğrenmekteyim. Henüz başlangıçtayım ve bu aşamada, "algoritma ve veri yapıları" konusunu öğrenmek var. İzlediğim video serisinde () "Algoritma ve veri yapıları" konusu adı altında, quick sort, merge sort vb. sıralama...
  7. Paralyzer

ASUS B150 M-A/M.2 anakart için sistem yükseltme

AMD ekran kartları ve işlemcileri hakkında çok az bilgim var. Nvidia'nın DLSS desteği ile AMD'nin FSR desteği aynı görevi üstleniyorlar fakat şuan bu konuda hangisi daha iyi? Önerdiğiniz AMD ekran kartı FSR 3.0 destekliyormuş fakat çoğu oyun sanırım FSR 2.0 destekliyor hala (bu dediğimden emin...
  8. Paralyzer

ASUS B150 M-A/M.2 anakart için sistem yükseltme

Donanım Bilgisi Anakart: Başlıkta belirttim. CPU: Intel Core i5 6500 3.20GHz GPU: Sapphire RX 580 8 GB. PSU: Sharkoon 650W 80+ RAM: Kingston HyperX Fury 16 GB (2x8GB) 2400MHz CL15 DDR4. Ekran: 1080p 60Hz Merhaba, oyunlarda daha yüksek FPS alabilmek ve yeni nesil oyunların sistem...
Geri