Arama sonuçları: *

• Users: nacia
  • Order by date
  1. N

4060ti palit marka 220euro ikinci el sizce Alınır mı? ?

ilanda 4060ti deniyor :) 1728417236 satici 2 ay kullanildigini soyluyor.
  2. N

4060ti palit marka 220euro ikinci el sizce Alınır mı? ?

merhaba, 4060ti palit marka 220euro ikinci el sizce Alınır mı? ? tek fanli bir sogutmasi var biraz uyduruk gibi geldi sizce yeterli sogutmayi yaparmi?ikinci el olarak fiyati sizce uygunmu?
  3. N

MSI a320m gaming pro ana kart Ryzen 7 5800x islemci uyumlu olurmu ?

yeni almiycam elimde olan ana kart bu oyuzden degerlendirmek icin sormustum 1727190703 tesekkurler peki bu ayni anakarti yeni ekran kartiyla kullanabilirmiyim mesela 3070 yada 4060 gibi.
  4. N

MSI a320m gaming pro ana kart Ryzen 7 5800x islemci uyumlu olurmu ?

merhaba, birkac sorum varda msi a320m gaming pro ana kartim icin islemciyi ryzen7 5800x taksam uyumlu olurmu? eski bir ekran kartim var 1070 ,simdilik bu ekran kartiyla calisirmi?daha sonra ekran kartini rtx 3070 almayi dusunuyorum,bu ekran kartini elimdeki anakartla beraber kullanabilirmiyim?
  5. N

cpu-z iki ram slotunun degerleri hakkinda bilgi gerekli yardim lutfen

merhaba,benim pc icin 2slotta 8 er gb lik iki ram vardi bunun birini 32gb ram ile yukseltmek istedim slotun birine 8 gb digerine 32 gblik ramleri taktim ikiside ayni mhz degerlerinde,cpu-z programinda iki ayri slotun fotolarini yukluyorum ,parmagimla isaret ettigim satirlarda farklilik var...
  6. N

Çözüldü✓ Yardim lutfen Ram Bellek uyumlulugu hakkinda

merhaba ,oncelikle pc ile ilgili cokbir bilgim yok. eski oyuncu bilgisayarimin iki adet 8gb rami vardi bunun birini 32gb lik ayni frekansta baska bir bellekle degistirmek istedim.ana kartta 2 slot var bu yuzden tekini 8 tekini 32 gb olarak kullanmak istiyordum,yeni bellegi aldiktan sonra yeni...
Top Bottom