Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ 3060 Tİ Isınma Sorunu

Arctic MX 6 aldım macun olarak baktım her yerde en çok tavsiye edilen o. Fan olarak da açıkçası paraya kıydığımı düşünüyorum atacağım linkten 3 adet aldım. Stok fanlar yerine bunları koyacağım umarım çözer. Oyun oynarken 2 saat içinde 80 derecede stabil kalsın yeterli benim için. Gerekirse...
  2. M

5 dakikayı bıraktım 1 dakikada bu dereceye çıkıyor 5 dakika bile tutamıyorum korkudan :D
  3. M

furmark ile yük verdim 2k bu arada monitör. https://forum.donanimarsivi.com/konu/3060-ti-isinma-sorunu.1149718/post-10331520 sonuçlar bu şekilde ve 3 dakikada. 90 dereceyi aşmıyor ama çok hızlı bir şekilde bu dereceye çıkıyor. 1755901362 bios üzerinden uv yapıcam gibi duruyor evet. kasa mesh...
  4. M

Ya 3 senedir hiç hatırlamıyorum bu kadar ısındığını en fazla 82 83 derece görüyordu zaten en fazla işten sonra 1 saat oynayıp yatıyordum. Fakat last of us yükledim gölgelendirme yaparken 85 oldu ekran kartı sıcaklığı... maalesef satmak veya yeni kart almak gibi bir durumum yok anlık çözüm...
  5. M

Tepki değil çözüm lazım :D :D Umarım stok fanlar yerine şu 3 fan ve macun bu işi çözer
  6. M

3 dakika max 90 derece gördü fakat bu 85 dereceyi 30 saniyede falan aşıp, 89-90 derece arasında sabitleniyor
  7. M

1755899521 Hocam o kadar anlamıyorum ki... 1 dakikalık Furmark testi sonucu şu şekilde: https://www.gpumagick.com/scores/1506266 yeterli olur mu yoksa başka bir program ile yarım saatlik testlere mi sokmalıyım?
  8. M

Last of Us oynarken daha gölgelendirmeyi yaparken bile 85 dereceyi aşıyor 88 üstüne çıkmıyor.
  9. M

Herkese selamlar, Ben yaklaşık 3 yıl evvel çok bilgim olmadan bir pc topladım. Sıcak günlerle beraber kasam inanılmaz ısınıyor. Öncelikle maalesef kasam mesh değil, ön tarafın yarısı kapalı ve ekran kartım 2 fanlı. Kasama ekstra soğutucu olarak sadece kule tipi bir adet zamanında yine dandik...
  10. M

Fps drop yaşıyorum ve günlerdir sebebini çözemedim.

Isı değerlerimde hiçbir sorun yok. Ekran kartını undervolt ile 70 üstüne hiç çıkartmıyorum zaten çözemedim gitti. Dün gece Death Stranding açtım sıfır drop, Valorant açıyorum ölüyor oyun 😂
  11. M

Fps drop yaşıyorum ve günlerdir sebebini çözemedim.

Herkese selamlar, Yaklaşık son 1 aydır Valorant oynarken oyun içerisinde FPS Drop oluyor. İlk zamanlarda oyunu silip, tekrar yükledikten sonra durum çözülmüştü fakat 2 gün önce yine olmaya başladı ve ne yapıp ettiysem sorunu çözemedim. Donanımdan anlayan arkadaşlar desteğinizi rica ediyorum...
Geri