Arama sonuçları: *

1. T

GPU kullanımının düşmesi cpunun artması

patlama efektleri şehir buyuklugu npc kalabalıgı vs oldugunda gpunun %70 %80 e inmesi rdr tlou pt2 gibi oyunlarda cok farkedılecek kadar uzun surmedıgınden dikkate almamıştım ama bugun mafia definitive oynarken gpu kullanımı %50 ye indi cpu arttı fps 80 e 70 e indi sonrasında düzeldi sebebi...
  2. T

GAMİNG LAPTOP ÖNERİSİ 40000-60000TL ARASI

teşekkürler
  3. T

GAMİNG LAPTOP ÖNERİSİ 40000-60000TL ARASI

başlıkta dediğim gibi gaming laptop önerisi istiyorum
  4. T

Pc için akım korumalı kablo önerebilir misiniz

tamamdır reisim sağol 600 lugu alacagım ekledım listeye
  5. T

Pc için akım korumalı kablo önerebilir misiniz

başlıkta dediğim gibi akım korumalı priz önerisi istiyorum 700 liraya kadar tavsiye alabilirim
  6. T

TPLİNK VX18 İNTERNET HEP KESİLİYOR

ben dik kafalı olduğum için horizon aldım tam bir ubisoft acık dunya cakması cilali assasins creed almayın aldırmayın
  7. T

Nvidia güncelleme hatası

tamamdır teşekkürler
  8. T

Nvidia güncelleme hatası

surucuyu guncelledıkten sonra geldı bende bı bakmak ıcın LoL actım fpsde bir dusus vs yoktu googleden baktıgımda hep epic gamese girerken yaşayanlara rastladım epic gamesi açtıgımda gelmedi 4060 kullanıyorum
  9. T

Nvidia güncelleme hatası

unsupoorted graphics card diye bir uyarı verdi sonrasında tekrar otomatik kurulum yaptım tekrar uyarı gelmedi ne yapmalıyım
  10. T

tmmdır
  11. T

sağol hocam horizon mu ghost of tsuma mı cok seri cevap lazım sana guvendım
  12. T

aradım altyapı problemli dedi arıza kaydı bıraktım bakalım hayırlısı
  13. T

yarın arayacagım bir düzelme olursa haberdar ederim köyde yaşadığım için olabilir mi diye düşünüyorum ama önceki modemde böyle bir sorun yoktu
  14. T

SONY WHCH510 kulak üstü kulaklık pamuğu

3 senedir kullanıyorum çalışmasında bir problem yok ama kulaklık pamukları yıprandı internette de bulamadım yardımcı olabilir misiniz
  15. T

inşallah gelmez gerçekten problemli bir durum
  16. T

Başlıkta da bahsettiğim gibi internet gün içinde sürekli 30-45 saniyeliğine kesiliyor önceki eski tip modemde böyle bir sorun yoktu eski modemi de değiştirme sebebim yol çalışması yaparken elektrik kablosunu kopardılar eski modem yandı telefonların veya bilgisayarın internete bağlanmak gibi bir...
  17. T

Anakart sökülmeden takılabilen sogutucu var mı lga1700

usta yaklaşık 1 ay oldu kullanıyorum çok sağol sogutucu degısmeden once max 83 derece gormustum suan max 66
  18. T

SONU OLMAYAN FC 25 KARİYER MODU GİBİ KENDİ HİKAYEMİ YAPABİLECEĞİM OYUNLAR

Rdr 2 yi 2 kere bitirdim 127 saat oynadım Detroiti de bitirdim
  19. T

sadece futbolda bakmıyorum spor oyunu olmasına gerek yok her türden tavsiye bekliyorum
  20. T

ona da bakmayı düşünyorum ama diğer türlerden de tavsiyeler bekliyorum sağol dostum
Geri