Arama sonuçları: *

1. sinuhan

Madlions Mad60HE PRO inceleme ve iqunix ez63 ile polling rate karşılaştırması.

bugün elime mad60he pro ulaştı sizlere polling rate testi yapıp paylaşmak istedim almak istiyen arkadaşlar çok görüyorum onlar için hem bir fikir olur hemde kendi görüşlerimi sunucam. ilk olarak testi bu siteden yaptım:https://www.clickspeedtester.com/keyboard-latency-test/ ön izlenim olarak...
  2. sinuhan

Yardım Gümrükte kalırmı? mad60he

klavye elime hala ulaşmadı ulaşıcakmı bilmiyorum şuan uçak indi gümrükten geçmesini bekliyorum kendi sitesinden sipariş verdim
  3. sinuhan

Öneri Made68 Pro Arayanlar

Made68 Pro istiyenler Wraith'ta gelmiş bulunmakta 8000hz 0,1 Rt socd var 6300 fiyatı Hem oyun hem iş için kullanabileceğiniz 84 tuşlu versiyonuda bulunuyor.
  4. sinuhan

Öneri Wallhack Mousepad Hastası varmı?

valla sınırlı stok diye alıp tutmak istiyorum ama 120 euro gibi çıkış fiyatları glb biraz pahalı geliyor bana ayın 17sinde belki bir anlık kararla alıp tutarım olmadı bi sarı site denerim ordada alıcak bulamazsam en son ebay koyarım yurtdışı techtok hayranlarının favori ürünü, alsamda elime...
  5. sinuhan

özel tasarım olduğundan sınırlı stok diye biliyorum çünkü sora frenzy sora gibi güzel tasarımlıları ebayde 400 dolara kadar satışı var
  6. sinuhan

Al sat yapmaya değermi? bu özel tasarım cam mousepad ayın 17sinde yenisi çıkıyor alsam satılırmı?
  7. sinuhan

Mail attım sipariş numarası ile 10 dolardan kesiceklermiş
  8. sinuhan

sipariş numarasını yazmayı unutmayınız diye notmu? geçeyim.
  9. sinuhan

firmaya yazmıştım mail attılar beyan edilen 30 doların altında tutacağız tcniz ve vergi numaranızı yazın dediler. 1732635745
  10. sinuhan

peki böyle alan varmı? 1732635586 aula aldım ama bu sıralar en çok gördüğüm uygun fiyatlı manyetik switchli bir klavye olduğundan bide wooting tipinde olunca bir sorayım dedim 30 euro sınırını geçse bile geliyorsa alıcaktım ama geçmiyormuş alamıcaz.
  11. sinuhan

anladım sıkıntılı bir olay yapmam zaten riskli bir şey uyarınız için teşekkürler.
  12. sinuhan

uğraşmaya değmez diyorsunuz mantıklı söylememiştim söylemiyorum en iyisi 1732635149 öyle oluyormu sıkıntı olmasın sonra not kısmına yazsam dikkate alırlarmı?
  13. sinuhan

Merhabalar mad60he almayı düşünüyorum 2200 lira gümrükten geçermi? geçerse kaç lira ekstra vergi gelir? vergi hesaplama sitelerinde 3500 lira fln oluyor
  14. sinuhan

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

bende almayı düşünüyorum indirim biterse kargo sürecinde vergi geliyormu
  15. sinuhan

Öneri Madlions MAD60 HE Magnetic Switch Klavye

amerikadan akrabamla getirtcem hala düşünüyorum ama 1730475711 bu 30 euro sınırı gelmeden önce arada bir beyblade sipariş ediyordum sorun yaşamıyodum ben ama türkiyeye hali hazırda artık getiremiyorum bende akrabam amerikaya gittiğinde getirtmeyi düşünüyorum
  16. sinuhan

Öneri Madlions MAD60 HE Magnetic Switch Klavye

https://www.aliexpress.com/item/1005007767523654.html?src=google#nav-specification Merhabalar bu sıralar bu klavyeyi çok görmeye başladım wooting 60he 8khzli fp ürünü gibi bir şey fiyatları cidden uygun aliexpressde bulduğum puanı yüksek bir satıcının linkini koydum en yüksek modelinin 87 dolara...
  17. sinuhan

BEAST X VS Vancer AKITSU

ilki magnezyum ikincisi karbon fiber özellikler aynı
  18. sinuhan

vxe mad r wireless mouse alınır mı?

alınır o fiyata 8k 3395 gayet güzel mad r major bekliyecem ben
Geri