Arama sonuçları: *

1. J

Çözüldü✓ Mimari işler için kullanılacak kasa toplaması

tüm konuşmaları okuduysanız sadece o alanda kullanmayacağımı belirttim ve arkadaşlarla konuşmalar sonucu buna karar kıldık, işinize bakınız.
  2. J

@inkodes @Osmantrk @-Mehmet- arkadaşlar geldi sistem emeği geçen herkese çok teşekkür ederim daha performans için test yapmadım onun da güncellemesini geçerim. Lakin fiziksel olarak mükemmel bir şey :)
  3. J

sanırım öyle oldu :)) gelince atıyorum buraya kullandıkça da değerlendirmeleri geçeceğim
  4. J

yok yok hocam onun fiyatına bakarken seçili kalmış, hatta şu şekil aldım bakalım hayırlısı. teşekkürler vakit ayırdığınız için
  5. J

Çözüldü✓ Mimari işler için kasa önerisi

siparişi verdim hocam bekliyorum
  6. J

https://www.gamegaraj.com/urun/rock-7a-rtx4080-super/ 1726133248 sanırım çıkmıyor linkte
  7. J

yok yok freedos hocam o fiyata bakarken kalmış, tamamdır teşekkürler
  8. J

@-Mehmet- hocam bu tablo mantıklı mı sizce 1726130233 hocam bir de gamegaraj okey mi direkt buradan alayım mı
  9. J

@inkodes @Osmantrk son durum bu gibi var mı ekleme çıkarma düşünceniz 1726130188 bir de gamegaraj okey mi buradan direkt alayım mı sizce
  10. J

bir arkadaş sağolsun yardımcı oldu böyle iki öneri çıkardı senin bunlara bi’ yorumun var mı peki
  11. J

tamamdır hocam, kurulu olması kesinlikle benim için de daha iyi olacak
  12. J

hocam ilk seçenek daha uygun olur, nasip olur daha sonra bütçem olursa ekran kartını revize ederim belki
  13. J

olabilir hocam teşekkürler, 4080-i9 kombinasyonu çok tavsiye ettiler ama ne derece işlevsel bilmiyorum
  14. J

hocam oyunu çok çok nadir oynarım çünkü playstation var genelde oyunu oradan oynuyorum hani orada olmayan bir oyun olur falan o şekil oynarım
  15. J

hocam açıkçası doğrudan bir isteğim yok belirlediğim paraya kurabileceğim en iyi sistemi almak istiyorum sınırlarımı çok zorladım bu bütçeye çıktım
  16. J

hocam aslında iki tarafı da kullanıyorum gelen işe bağlı olarak, işin içinden çıkamamın sebebi kasa toplama sayfalarına girdiğimde istediğim özellikleri giriyorum(rtx4080-32 ya da 64ram) lakin kalanları mesela ne seçmem gerektiğini bilemiyorum bu yüzden yapabilirse biri seçip önerirse ya da bir...
  17. J

Arkadaşlar merhaba maksimum 110.000-115.000₺ civarı bir kasa almak istiyorum. %90 olarak mimari işlerde kullanacağım render, 3d tasarım vb. nereden almalıyım? hazir direkt alıp kullanmak mantıklı mı? ve en önemlisi ne almalıyım özellik bileşenleri olarak? yardımcı olabilecek varsa sevinirim
  18. J

Arkadaşlar merhaba maksimum 110.000-115.000₺ civarı bir kasa almak istiyorum. %90 olarak mimari işlerde kullanacağım render, 3d tasarım vb. nereden almalıyım? hazir direkt alıp kullanmak mantıklı mı? ve en önemlisi ne almalıyım özellik bileşenleri olarak? yardımcı olabilecek varsa sevinirim
Top Bottom