Arama sonuçları: *

1. O

Bir MC'yim ve Beatmaker Bir Arkadaş Arıyorum

Evet yazımda da yazmıştım. İletişime geçebileceğimiz bir yer varsa paylaşırım ve senin de işlerini görmek isterim.
  2. O

Saç egzaması sorunu / Yaşamış olan var mı acaba?

Dostum aynı sorun bende de var, bu durumla alakalı bir sürü şampuan var ama biri bir kişiye iyi gelirken aynı şampuan başka kişiye iyi gelmiyor dolayısıyla araştırıp tek tek deneyebilirsin hangisinin sana uygun olduğunu. İyi gelenler var diyorlar deneyebilirsin ben de bir tane kullanıyorum emin...
  3. O

Psikolojim Çok Bozuldu

Dostum ilk olarak manitam dediğin kişi böyle şeyler yapıyorsa belli ki kendisi iyi bir insan değil. Seni tanımıyorum, elbet senin de hataların vardır sen de insansın ama sen kendinden eminsen "Bende bir sorun var herhalde" diye düşünmene gerek yok. Okulda zorbalıklar her zaman olur fakat güçlü...
  4. O

Bir MC'yim ve Beatmaker Bir Arkadaş Arıyorum

Arkadaşlar selam hatrı sayılır bir süredir kendi kendime rap sözleri yazıyorum. Bu sözleri YouTube'dan bulduğum beatler üzerine yazıyorum çünkü prodüksiyon konusunda yetersizim fakat artık üretim sürecinin her aşamasını beraber ilerletebileceğim bir beatmaker arkadaş arıyorum. Açıkçası bu işi...
Geri