Arama sonuçları: *

1. V

MSI MPG VELOX 100P Fan Problem

Merhabalar ilgili kasayı Amazon üzerinden satın aldım kasa elime rahatlıkla herhangi bir sorunsuz şekilde vardı özellikle kasa tercih etmemin sebebi ekran kartına tüm ekipmanlarımın msi olması bundan dolayı da kasayı da bu şekilde sectim kasanın fanlar hiçbir türlü çalışmıyor her yolu denedim...
  2. V

Çözüldü✓ Yeni Anakart aldım kasa fanları çalışmıyor

Kablosu takılı değilmiş, taktım düzeldi dostlar teşekkürler
  3. V

Nasıl yani 4 tanesi birden mi bozulacak yani aynı anda bozulması imkansız diye düşünüyorum, yarın gün içerisinde bilgisayarcıya götürmeyi düşünüyorum sizce hangisine uğramalıyım
  4. V

Sistemimde ki anakatı CPU ve Ram değiştirdim. Kasa fanları çalışıyordu değiştirmeden önce değiştirdikten sonra çalışmıyor sorun nedir. Kasa fanlarının anakarta bağlantısı bulunmuyor direk powerden çekiyor elektriği herhangi bir harici kablosu bulunmuyor. Fanların ışığı bile yanmıyor, anakartım...
  5. V

Yardım Steelseries kulaklık almak istiyorum fikrinizi önemli

Merhabalar yeni bir kulaklık arayışındayım, bu arayışta ekipmanlarım steelseries olduğundan ötürü steelseries almaya karar verdim. ( mouse ve klavye öyle) Steelseries kulaklık düşünüyorum fakat Nova mı alsam Artis mi alsam diye düşünüyorum hangisi daha iyi diye araştırma yapmaya çalışıyorum...
  6. V

Yardım Bu SSD bu fiyata olur mu? anakarta uyarmı?

SSD satın aldım anakart desteklemediği için maksimum performansta kullanamıyorum ama pişman değilim. Aldığım SSD Samsung 990pro
  7. V

Dostlar iletmiş olduğunuz 2 SSD okuma hızları 4000 bini geçmiyor benim ilettiğim https://www.incehesap.com/apacer-ap2tbas2280q4u-1-2tb-7400-7000-mb-s-m-2-pcie-gen4-ssd-disk-fiyati-72645/#ozellikler BU SSD 7400Mz Yazma 7000 Okuma hızı bulunmakta bundan dolayı bu markayı istiyorum yoksa kingston...
  8. V

Merhabalar geçenlerde yeni bir sistem aldım anakartım aşağıdaki gibidir; https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-a520m-k-1-0-v2-ud-amd-a520-soket-am4-ddr4-5100mhz-oc-m-2-anakart.html KIOXIA 500GB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD Kutusuz (3400MB Okuma / 2500MB Yazma) mevcut SSD aşağıdaki...
Geri