Arama sonuçları: *

1. S

🔥İndirim Arctis Nova Elite 37.339₺!

arkadaşım geçen ay 55 bine kepçe kulak ameliyatı oldu :D
  2. S

Kulak içi Kulaklık Önerisi / Silikonsuz

Dostlar herkese selamlar, Fazla uzatmadan konuya gideryim. Kulak üstü kulaklıklar gözlük kullanmamdan kaynaklı bir müddet sonra fazla baskı yapıyor ve ağrı yapıyor. Kulak içi silikonlu kulaklarda ise kulak deliğimin anatomik olarak dar olmasından kaynaklı uzun süre kullanımda ağrı yapıyor ve...
  3. S

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Şans işi sanırım biraz ya maşallah benimkinde bi sorun ile karşılaşmadım.
  4. S

Hediye hakkım vardı dedim, nvidea nın ilgili hediye sayfasınının altında amazon amblemi var oraya tıklayınca amazon sayfasına yönlendiriyor açıklamaların olduğu onu gönderdim chetteki arkadaşa yardımcı oldu sağ olsun
  5. S

Benim 5070 ti windforce de bugün geldi, kutu hasarlı vs olabilir yazıyorlardı ama hiç açılmamış kapalı kutu göndermişler, furmark testlerini de yaptım 1080 p de, 30 dk lık test sonucu max 74 dereceyi gördü fanlarda %100 hiç çalışmadı max %80 e çıktı. Ek olarak bildiğiniz gibi belli ekran...
  6. S

❌İndirim Bitti! TwinMOS CoreX Pro SSD 2TB 9.300TL

hii evet ben yanlış okumuşum tamamdır kusura bakmayın, 2 TB harici hiç birinde DRAM yok (y)(y)(y)
  7. S

teşekkürler bilgilendirme için hocam, "CoreX Pro modelinin sadece 2 TB versiyonunda DRAM mevcut, bizzat kendilerine sorup bu cevabı aldım, dolayısıyla 2 TB versiyon gelirse DRAM'iniz olacaktır. Diğer hiçbir SSD'lerinde DRAM yok." buradaki açıklamanda kırmızı ile yazdığım yer yanlış olmuş...
  8. S

ben çektim 1 adet, kadıköyde bunların mağazası evime yakın sorun yaşarsam en kötü gider dükkandan hallederim sorunumu. Gen 5 Dram'li muadilleri 15 binden başlıyor
  9. S

yani bence de çok hadi sff dedik windforce dedik felan o yüzden 75 idi beklentim ama 80 çok fazla, 85 üstü zzaten alarm demek birde yeni kart sonuçta termaller eskiyince 85 i de geçmeye başlar 1 seneye
  10. S

80 derece beklediğimden fazla imiş yav 75 civarına okeydim aslında ama 80 fazla
  11. S

oyunlarda mı 88 dereceye çıkıyor? öyle bir durum varsa zaten iade ederim.
  12. S

5070 ti windforceyi ben aldım bakalım. Tahmini teslimat 23 mart gözüküyor, gelince artısını eksisini yazarım
  13. S

Çözüldü✓ Beyaz Akvaryum Kasa + psu 850w ne almalıyım bütçe 5 ile 10 k arası

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-gamdias-helios-p2-1000g-gen5-1-1000-w-fiyati,1102080369.html Bu psu B+ üzmez, ama bunda 1x cpu çıkışı var ona dikkat et ileride 2x 4+4 girişi olan anakart alırsan sıkıntı olabilir...
  14. S

o kasa da çok güzel sadece bi tık büyükdür. Dur madem kasaya karar verdin tier listden vs bakarak iyi bi psu bulalım
  15. S

Ek olarak 5 k civarına çıkarsan MSI m100r,110r,130r pz serisi var uzun vade onlar da çok mantıklı, bu aldığımın fiyatı bu kadar düşmeseydi onlardan birini alacaktım
  16. S

6 bin dediğine bakma hocam kasanın ederş zaten normalde 4k max, 3 k ya düşmüş. Kasaya ben 4 parça metal gözüyle bakıyorum, günün sonunda içindeki fan önemli olan yoksa üç aşağı beş yukarı bu tarz kasalarım hepsinin soğutması aynı. Ötekileri metali 5 mm saçtır bu 3 mm dir farkı o yani. ATX tüm...
  17. S

PSU https://www.incehesap.com/deepcool-pn850m-850w-atx-3-1-pcie-5-1-80-gold-guc-kaynagi-fiyati-83777/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.87.9...
  18. S

RX 9070 XT Pure vs RX 9070 XT Nitro+

Hocam ben de sizin gibi full beyaz sistem topluyorum. Benim anakart da PZ. Asrock un steel legend var beyaz onu neden düşünmediniz? Ben ona yükselmiştim
Geri