Arama sonuçları: *

1. R

Bu dosya biçimi desteklenmiyor hatası çözümü

program hepsini düzeltse alırdım zaten ama zaten düzeltmedi hepsini başka programlara baktım açılmayanlar bazıları programda yüklediğimde gözüküyor aslında ama bozuk olanlarda var hepsini tümden düzeltceğim bir program varsa satın alırım sıkıntı yok
  2. R

toplu işlem önemli değil bana fotorafları düzeltmek lazım o dediğim program belirli fotorafları düzelti hepsini düzeltmedi
  3. R

program fotorafları onarmak için bi forumda görüp yükledim düzelti ama kaydetmeme izin vermedi ön izleme yaptırıyodu 1k foto var hepsini tek tek öyle almam imkansız gibi bişey
  4. R

Merhabalar telefondaki fotorafları pcye atmıştım bu dosya biçimi desteklenmiyor diyor bazılarında bazılarının yarısı falan yok bi tane probram ile çoğunu düzeltim aslında ama paralı olduğu için kaydetmeme izin vermedi yarım fotorafların çoğunu tamamlasada açılmayanlara genel olarak bişey yapmadı...
  5. R

Gefornow Para iadesi

Merhabalar, arada sırada gefornow alıp oynuyorum bu ayda almıştım normalde otomatik ödemeyi açmam ama açık mı kalmış başka bişeymi bilmiyorum, internette ben kapatmama rağmen para çekildi gibi şeyler yazılmış. İnternette birisi e posta yoluyla iade aldığını gördüm e posta üzerinden yazdım böyle...
  6. R

Minecraft hardcoru bozmıyacak modlar

Merhabalar hardcore başlıcam ama işimi kolaştırcak oyun zevkini artıracak modlar arıyorum. basitleştirme değil oyundan aldığım zevki artırması için önerileriniz neler.
  7. R

7500F Sistem toplama önerisi

24gb düşünmemim sebebi elime para geçtiğinde bi 24 daha almak için 1736530507 anakart için başka öneriler varmıdır bütçe yazmayı unutmuşum ama çok çıkmayacağım
  8. R

7500F Sistem toplama önerisi

Merhaba 7500F ile sistem toplamayı düşünüyorum. Ama planım 7500F ile sıkıntı çıkarmayacak bir ekran kartı en düşüğü sistem için parayı topladığımdada 5070 almayı planlıyorum. Hangi parçaları önerirsiniz. İşlemci: 7500F. Anakart: (BIOSTAR anakart düşünüyordum 2K zamlanmış) Ekran kartı (2. el de...
  9. R

Arkadaşlar Dolandırıcıya nasıl ders verebilirim???Toplanın eğlence var

hocam dolandırıcadan para koparmaya bak daha iyi olur
  10. R

ASUS 27" 280hz vs AOC 24" 240hz vs Dell 25" 280hz

asus IPS panel AOC VA panel dell bakmanı önermem çok E sporcuların hepsi valo cs gibi oyunlarda 24 inç monitor kulanırlar daha iyi kontrol için ama e sporcu değilsin büyük olursa senin için daha iyi olur Aocninde 27 inç modeline bak önerim asussu al
  11. R

27 inç 2K 180Hz vs. 24 inç FHD 240Hz

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g274qpf-e2-27-1-ms-wqhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,608254666.html dediğim gibi filtreleyince çıkan sonuçlara bak bunun gibi videolarını izle öyle karar ver 1733941153 Hocam arkadaş tam arafta ben 2sinide oynuyorum ne alıyım diye o yüzden kafasının...
  12. R

hocam 60 hz ile 144hz arası fark var onun üstüde tabikide var ama sana tam önerim daha çok valo oynuyom diye hz yüksek istiyosun hemde hikayeli oyun oynamak için 2k istiyosun ekran kartın her oyunu 2k oynatırmı bilmiyorum bakmadım akakçe gibi sitelerden monitor yerinden filrtrele 2K 27İNÇ 05/1...
  13. R

IPS veya VA panel olduğunu belirtirsen daha iyi olur. FPS oyunları oynuyorsan yoksek Hz isticeksin profesyonel oyuncular hep 24 inç kullanır. Hikayeli oyunları ben daha fazla oynarım görüntü önemli diyosanda 27 inç olanı alıcaksın.
  14. R

Steelseries artic nova 1 kulaklıkta ses geliyor fakat mikrofon çalışmıyor

microfonu tam takmamış olamazmısın?
  15. R

Yardım ASUS TUF H3 Kulaklık hakkında

hocam 2. el aldım zaten 3.2k ya biliyorum fiyatını normalde 2. el sıfır kapalı kutu
  16. R

Yardım ASUS TUF H3 Kulaklık hakkında

eğer size öyle geliyorsa iade edin günü varsa. aynı kulaklığı bende alıcaktım tasarımından vazgeçtim asus rog strix 2.4 aldım gayet memnunum sürücülerini kurmadan bile gayet iyi ses veriyor
  17. R

Çözüldü✓ Dolap Dolandırılma İade

hocam vermeleri lazım vermiyolarsa karakolde ifade versen olabilirmi öyle bişeyde öğrensen yeter dava açarsan zaten öğrenirsin ama karakoldan ifade ile öğrenirsen dava ile uğraşmazsın
  18. R

Çözüldü✓ Dolap Dolandırılma İade

hocam gönderdiğiniz adresi biliyorsunuz kendi imkanlarınızla alabilirsiniz büyük ihtimalle küçük zaten ailsine bile anlatsanız haledersiniz
  19. R

Ips panel diye aldığım laptop Tn panel çıktı

hocam beğenmedim diye iade ediniz
  20. R

1.5k civarında kablosuz gamepad önerisi

hocam xbox controler kulanıyorum xbox var hem ondanda dolayı logitec falan kulandım ama pek hoşuma gitmedi benim 2. el xbox 9. nesil bulabilirsiniz 1.5a onu düşünebilirsiniz
Geri