Arama sonuçları: *

1. ScolisT

4k oyuncu kulaklığı önerisi

https://www.n11.com/urun/hyperx-cloud-iii-77z45aa-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-46051857?magaza=mediamarkt&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
  2. ScolisT

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III Wireless 3869TL🔥

aslında değiştirmek istemiyorum bendeki kulaklık şahane. sadece indirim diye yedekte dursun diye
  3. ScolisT

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III Wireless 3869TL🔥

tam sepete ekledım alıyordum baskası en son olanı aldı alamadım ama şuan logitech g pro x kullanıyorum
  4. ScolisT

Yeni aldığım monitör ölü piksel çıktı ne yapmalıyım?

Merhaba amazondan satıcı olarakta amazon tr de monitör aldım fakat kurdugumda benim gördüğüm 2 3 ölü piksel çıktı sizce ne yapmalıyım?
  5. ScolisT

Yardım Fanlarım çok hızlı dönüyor nasıl düşürebilirim?

merhaba arkadaşlar kasamda önde 3 egzozda toplamda 4 olmakla beraber molex girişliler ve çok ses yapıyorlar molex oldugu için anakarttan yönetemiyorum bunun bir çözümü varmı rpm düşürme?
  6. ScolisT

Yardım 2k 240hz vs 1080p 360hz

360 abartmaya gerek yok 240 bile çok tatmin eder heleki 2k ile ayrıca hikayeli oyunda oynarım diyorsun? 360hz i sadece valoya almak mantıksız ama 240hz 2k her konuda tatmin eder üzmez
  7. ScolisT

Yardım 2k 240hz vs 1080p 360hz

2k almalısın 1080 devri kapanıyor
  8. ScolisT

Önerebileceğiniz bluetooth aparatı?

önerebileceiğiniz sağlam marka bluetooth aparatı? kulaklık icin masaüstü biligsayara baglicam.
  9. ScolisT

Kulaklıgım bluetooth da kesiliyor sürekli?

merhaba bitane kulaküstü kulaklıgım var bluetooth ile baglanıyorum telefona baglanırken hiçbir sorun olmuyor uzaklaşsam bile ama masaüstü pcme bagladıgımda müzik film izlerken dinlerken kesik kesik oluyor bunun bi ayarı varmı? kulaklık anker q21i geçen günlerde indirim fırsatında almıştım
  10. ScolisT

Hangi monitörü almalıyım ACİL fikir.

e2 İLE ARASINDA ÇOK FARK VARMI
  11. ScolisT

Hangi monitörü almalıyım ACİL fikir.

merhaba arkadaşlar bu 2 monitörden birini almak istiyorum aralarında 2.7 k fiyat var buldugum sitelerden en ucuzlardan demek istediğim ikiside hemen hemen aynı özellikler tek fark bitanesinde QD Qauntom Dot var sizce hangisini almalıyım bu Quantom Dot cok fark yaratırmı yada degmez mi ucuz...
  12. ASUS VG278QF 165HZ 0.5 MS Pivot

ASUS VG278QF 165HZ 0.5 MS Pivot

ürün sorunsuzdur üst modele geçtiğim için satılıktır ölü piksel vs. hiçbir sorunu yoktur kutulu tem,z ev ortamında kullanılmıstır pivot özelligi bulunuyor ciddi olanlar numaramdan yada burdan iletişme geçerek detaylı foto video çekilir.
  13. ScolisT

13600KF İşlemci sıcaklık neden değerli bir anda arttı?

dediğim gibi şuanki montajınız hatalı onu değiştirmeniz gerekiyor attıgım videodan bakarsanız düzeltirsiniz ama üstteki fanlarıda yukarıya bakacak şekilde değiştirin ondan sonra size tavsiyem işlemci güçlendirme kitide alın
  14. ScolisT

oo çok çok kötü hepsi yanlış şekilde montaj edilmiş normalde ön tarafta radyatör saglıklı değilken siz hepsini yanlış montaj etmişsniz fanları 1730500124 yukardaki fanları yukarıya üfleyecek şekilde değiştirin sogutucunun fanlarınıda içleriye bakacak şekilde döndürün eğerki kasanın önünde fan...
  15. ScolisT

büyük ihtimalle sogutucuyu yanlış montajlamış olabilirsiniz fotoğraf yükleyebiliyorsanız çekip atabilirmisiniz? ayrıca bu sorunu çözdükten sonra işlemci için güçlendirme kiti alın çok faydalıdır.
  16. ScolisT

aynı işlemciyi H100 ile kullanıyorum 50 60 dereceleri geçmiyor oyunda bile. sanırım sogutucun bozulmuş olabilir bu sogutucular biraz sıkıntılı galiba onu kontrol et istersen
  17. ScolisT

Ekran kartımın RGB kontrol etme??

selam arkadaşlar asus rog strix 3070 kullanıyorum bildiginiz gibi çizgili şerit gibi bir rgb aydınlatması var onu nerde nasıl özelleştirebilirim?
  18. ScolisT

Çözüldü✓ Corsair H100 240MM Gözükmüyor?

teşekkürler dostum
  19. ScolisT

En sessiz 120mm fan?

arkadaşlar bildiginiz en sessiz 3 lü yada 4lü 120mm fan varmı rgb olmasada olur
Top Bottom