Arama sonuçları: *

1. TheGreenrock

Çözüldü✓ i5 6500 , Rtx 2060 kullanabilir miyim

Eyvallah, bizim hayaller yine suya düştü. 2 ay çalışsam anca alırım şu durumda. :/ Sağ olasın, hayırlı geceler.
  2. TheGreenrock

Zalman z3 kasasının içinde zalmanın kendi powerı var. 2017de toplamıştım bu sistemi.
  3. TheGreenrock

Çok teşekkür ederim.
  4. TheGreenrock

Peki işlemciyi de aldığımı varsayarsak, anakartımı değiştirmem gerekiyor mu ?
  5. TheGreenrock

Msi H110m pro vd anakartı, i5 6500 , 600w power, 16gb ram mevcut. Rtx2060 a geçmek istiyorum ancak işlemcim yeterli olur mu ve anakartımı değiştirmem gerekiyor mu ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. TheGreenrock

Yardım James Donkey 710 vs Gamepower Medusa

Bu iki kulaklık arasında kaldım arkadaşlar. Ancak bu fiyat aralığında başka önerebileceğiniz kulaklıklar varsa lütfen yardımcı olur musunuz?
  7. TheGreenrock

Bu bilgisayarı toplamalımıyım ?

Psikopat mısın kardeşim? 15K ya 1050ti lı sistem. Üstelik bu işlemciye 1050ti... Daha iyi ekran kartı al ya da işlemciyi düşür.
  8. TheGreenrock

3200 mhz ram 3600 yapılır mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-b450m-s2h-amd-b450-socket-am4-ddr4-3200mhz-o-c-m-2-usb-3-1-anakart.html Ürünün bu ise 3466MHz'e kadar desteliyor. Bu ürünün farklı MHz tipleri de var. O yüzden aldığın ürün hangisi emin olmalısın. 2. sorunun cevabi maalesef bende yok :).
  9. TheGreenrock

Yardım Acill Oyun Onerisi

aynen kanka
  10. TheGreenrock

Bu sistem alınır mı ?

Ryzen 5 1600 ve RX570 li sistemlere bak. Tam bu fiyat aralığındaki sistemlerdir
  11. TheGreenrock

Rocket League de sarar. Zordur ama eğlencelidir.
  12. TheGreenrock

Don't Starve together var kardeşim. Ancak oyunu öğrenmeden girerseniz gerçekten sıkılırsınız. Hiç de sistem gerektirmiyor
  13. TheGreenrock

TÜRKCELL süperbox nasıldır

Dostum ben parayı görmedim. O paraya daha iyi internet alırsın. Süperbox genelde alt yapı olmayan yerlerde kullanılıyor
  14. TheGreenrock

TÜRKCELL süperbox nasıldır

Arkadaşımda var. Upload ve download hızı gayet iyi. Upload 7 mb download 25 mb falandı.
  15. TheGreenrock

Yardım ASUS vs MSİ (belli 2 ürün)

MSI Optix MAG241CR mi Asus Tuf Gaming VG24VQ (son atılan video 1 Mayıs) mi ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Geri