Arama sonuçları: *

1. O

Yardım 4pin anakarta 3pin fan bağlamak

Teşekkür ediyorum
  2. O

Teşekkür ederim. Bana alabileceğim koltrolcü önerebilir misin?
  3. O

Kasanın üstünde renkleri değiştirebildiğim tuş var ancak ben uygulamadan değiştirmek istiyorum. Öncelikle bu girişleri nasıl birbirine bağlayabilirim hocam bilgin var mı?
  4. O

Şu iki ürünü de aldım işe yaramadı; https://www.amazon.com.tr/Alfais-4303-%C3%87oklay%C4%B1c%C4%B1-Kablosu-Switch/dp/B087FPFKSM?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A2QMZFTH1I6QIO...
  5. O

Dostlar merhaba. Geçtiğimiz aylarda yeni bir sistem topladım. Kasanın fanları MSI. ve Girişi şu şekilde; Ancak ana kartın üzerindeki giriş şu şekilde; Problem şu, fanları ana karta bağlayamıyorum böylelikle fan rgb ve hız kontrolü yapamıyorum. Bunları bağlamanın bir yolu var mıdır...
  6. O

Öneri Kule tipi soğutucu önerisi

Yorumlar için teşekkür ederim dostlar. Pearless Assasin alacağım 👍
  7. O

Şunlar nasıldır hocam? https://www.gaming.gen.tr/urun/384725/thermalright-assassin-x-120-refined-se-tl-c12c-120mm-4-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/...
  8. O

Hocam bunun bir de 120SE olanı var sanırım. Fark nedir? Sadece RGB farkı mı var?
  9. O

Maksimum 1200'e kadar
  10. O

Merhabalar. Amd ryzen 5 7600 işlemci ve MSI A620M-E anakart'a uyumlu, bütçeyi çok zorlamayacak F/P ürünü kule tipi soğutucu tavsiyesi yapabilir misiniz? Teşekkürler
  11. O

Ekran kartı rgb sorunu

Selamlar. Geçtiğimiz haftalarda yeni sistem kurdum. Msi geforce rtx 4060 ti 16gb gaming x ekran kartım var. Ekran kartının üzerindeki rgb ışıklandırma oyuna girdikten kısa bir süre sonra sönüyor. Bilgisayarı kapatıp açtığımda tekrar yanıyor. Msi uygulamasından kontrol ettiğimde ışıklandırmanın...
  12. O

İşlemci ısısı normal mi?

Teşekkür ederim tavsiye için hocam (y)
  13. O

İşlemci ısısı normal mi?

Montajında zorlandınız mı?
  14. O

İşlemci ısısı normal mi?

Yorumlar ve tavsiyeler için teşekkür ederim dostlar. Soğutucu alacağım
  15. O

İşlemci ısısı normal mi?

Teşekkür ediyorum hocam. İçim rahat etmesi için yapacağım en iyi şey soğutucu alıp takmak sanırım. AMD'lerin ısınma sorununu biliyordum da bu kadar beklemiyordum :D
  16. O

İşlemci ısısı normal mi?

Bunların altında termal macun hazır mı geliyor hocam? Benim en dert ettiğim konu termal macun. Hiç sürmedim ama zor görünüyor o işlem
  17. O

İşlemci ısısı normal mi?

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Sıvı soğutucu yerine kule tipi soğutucuların da yettiğini birçok yerde okudum. Bütçe olarak zorlanmazsam sıvı, zor gelirse kule tipi almayı düşünüyorum. Söylediğin gibi havalar sıcak, Istanbul'da yaşıyorum. Stok soğutucuyla bu kadar ısınacağını tahmin...
  18. O

İşlemci ısısı normal mi?

Dostlar öncelikle herkese merhaba. Ben geçtiğimiz hafta bir sistem dizdim. Bu hafta birkaç oyunla ve testlerle sistemi test etmek istedim. Sistemimde; Msi Pro A620M-E anakart, Amd Ryzen 5 7600 işlemci (Stok soğutuculu), Msi Geforce RTX 4060 Ti 16GB ekran kartı,, Kingston 1TB SSD, GSKILL 32GB...
Geri