Arama sonuçları: *

1. J

MP600 PRO LPX vs Kingston Fury Renegade

Uygun ve gerçekten bu seviyelerde ise evet düşüncem o yönde ama 5000 TL'ye bu kalitelerde 2TB SSD bulabileceğimi düşünmüyorum önerilere açığım. 1728995511 Corsair'i sipariş geçeceğim ya çokta fark olan ürünler değil aralarında teşekkür ederim.
  2. J

MP600 PRO LPX vs Kingston Fury Renegade

Merhaba, İndirimler arasında gözüme çarpan iki adet SSD oldu. Corsair MP600 PRO LPX Kingston 1TB Renegade Sizce bu iki SSD arasından hangisini seçmek daha mantıklı olacaktır. Corsair'e birazcık daha sıcak bakıyorum sebebi ikiside neredeyse benzer SSD'ler ama Corsair üzerinde bulunan soğutucu...
  3. J

Otobüs Arkadan Vurdu

Dediğiniz gibi de olabilir haklısınız yollar artık o halde ki tek şerit çift şerit kavramı kalmamış durumda yaya geçidi konusunda haklısınız sona geldiğimde araba veya yaya atlamasın diye burnumu sokmadan iyice yavaşlıyorum temiz olduğuna emin olduktan sonra sağa dönmeye başlıyorum.
  4. J

Otobüs Arkadan Vurdu

Aynen Ford Fiesta dediğiniz gibi küçük bir araç yani en basit şekilde bakılınca da ön taraf geçiyor tam arka taraf geldiğinde çarpışma yaşanıyor.
  5. J

Otobüs Arkadan Vurdu

Yani otobüs hareketini nasıl kanıtlayacağımı bende bilmiyorum ama yeterince boşluk vardı ondan eminim kamerada gözükmüyor olabilir bir de kaliteyi kısmış Youtube. 1728334078 Neden söyleyebilir misiniz?
  6. J

Otobüs Arkadan Vurdu

Olabilir bu da bir bakış açısı ben yeterince yer bıraktığımı düşünmüştüm yani en azından aynasından kontrol edip sağa doğru yanaştığımın farkına varmıştır diye düşündüm çünkü kör noktasında vs. olmadığımı düşünüyorum.
  7. J

Otobüs Arkadan Vurdu

Plakadan anlaşılıyor ya habercilerin sebebi belli her şeye iett demesinin.
  8. J

Otobüs Arkadan Vurdu

Redtiger F7NP modeli
  9. J

Otobüs Arkadan Vurdu

Uzaktan çekim şekilde var. Dediğiniz gibi fazla bir hasar yok ama burada maddiyat umrumda değil sadece adamın o şekilde sanki haksızmışım gibi yaklaşıp para mevzusu çevirip göz korkutmaya çalışması.
  10. J

Otobüs Arkadan Vurdu

Bende aynı görüşteyim bu konuda yetkili olan biri ile konuşabilip bu görselleri tartışabilsem içim rahat olacak ama belli kuruluşlara bağlı şeyler hep bir baş ağrısı ve problem oluşturuyor. Yani adamın araçtan iner inmez ilk dediği şey bile tehdit edici bir şekilde araç yatış parası ile ilgiliydi.
  11. J

Otobüs Arkadan Vurdu

Akşam olduğu için vaktim olmadı yarın öğreneceğim 1728333262 Tamamda işte hayatta her zaman varsayımlar işlemiyor yani kazayı yaşayan bizzat benim adam hareket etti ve etrafımda ki tonlarca kişi de dönüşümü tamamladığım için beni haklı buldu. Üzerine video kaydımda var ve otobüs içerisinde...
  12. J

Otobüs Arkadan Vurdu

Yok ya fizik için söylemedim yani mantıken diye. Teşekkür ederim sağolun 1728332900 Yok dostum otobüste sadece farlar açık onun haricinde herhangi bir ikaz, uyarı vs. lamba yanmıyor.
  13. J

Otobüs Arkadan Vurdu

Öyle oluyor zaten ya aracın sarsılmasından görürsün ciddi bir şey yok neyse ki sadece çamurluk içe göçtü ve boya ama yani ben ona çarpsam sürtünme olurdu çamurluğum içe göçmezdi yani momentum öyle işlemiyor en azından. Ek olarak duraktan kalkıyor o anda devam eden bir hareket yok.
  14. J

Otobüs Arkadan Vurdu

Tam burnumu soktuğum anda o gaz veriyor ön taraf kurtarıyor ama aynasına bakmadan gaza bastığı için beni göremeyip sağ arka çamurluğuma giriyor. 1728332572 Nasıl bir açıymış vay arkadaş
  15. J

Otobüs Arkadan Vurdu

Tam dönüşe başlamadan önce otobüsün tekerleklerine bakarsan belki anlaşılır o beni aynasında görmeyip harekete geçiyor üstüne üstlük burnum kurtardığı halde çarpışma gerçekleşiyor yani döneceğim yol o kadar keskin değil ön kameradan bakınca o girdiğim açı ile devam edersem hayli hayli boşluk...
  16. J

Otobüs Arkadan Vurdu

Yok dostum otobüs hareket ediyor eğer dikkatli izlersen ön kameradan da araba tam olarak kurtarıyor hatta pay bile bırakıyorum 1728332224 Teşekkür ederim yani ilk kazam adam yattı parası gibi şeyler bahsi geçirince tam olarak ne yapacağımı bilemedim expere nasıl ileteceğim acaba?
  17. J

Otobüs Arkadan Vurdu

Benim sinyalim var arka kamerayı izlersen tekrardan orada sağ sinyali yolun başından itibaren yakmış şekilde geliyorum hatta otobüsün kenarına yansımakla beraber arabanın içerisinde ki sinyal sesini duyabilirsin. Bazı kişiler otobüs durakta olduğu için sollanmaması gerek vs. tarzında şeyler...
  18. J

Otobüs Arkadan Vurdu

Merhaba, Bu akşam saat 7 civarında bir Özel Halk otobüsü tarafından sağ arka kapım ile çamurluğun bitimine darbe yedim. Bu noktada araç şöförü araçtan iner inmez sinyal vermediğimi söyleyerek üste çıkmaya çalıştı ardından kameramın olduğunu isterse gelip bakabileceğimizi söyledim ve izlediğim...
  19. J

Hangi soğutmayı almalıyım

Merhaba sistemin aynısını bende topladım da acaba Peerless Assasin aldıysanız sorunsuz bir şekilde sığdı mı kasaya?
  20. J

XFX Radeon RX 7900 GRE MERC 16GB

Anladım teşekkür ederim.
Geri