Arama sonuçları: *

1. M

Sons Of The Forest Fps Sabitleme Sorunu (6700XT - R5 5600)

Arkadaşlar Sons Of The Forest oyunuyorum ve 50FPSİ asla geçmiyor. Ekran kartım %40-60 arası takılıyor. Ayarları değişiyorum aynı FSR deniyorum aynı. Darboğaz desem değil neyden kaynaklı bu.(dün 70-80 duruma göre 100-150FPS dim)
  2. M

1200TL ye hepsiburadadan oyun için kulaklık önerisi

Bilmiyorum ya arkadaşdada bu vardı. Kulaklık alacağım önerirmisin dediğimde 'Kanka benimkini alma memnum değilim' demişti
  3. M

Peki hocam sizce ne alayım
  4. M

Birazdan sipariş vereceğim bu iyi diyorsanız alacağım. mesela valorant oynuyorum ve benim kulaklığımdan az ses geliyor oyunda + 7.1 yok. Bu kulaklıkta böyle sorunlar yaşarmıyım
  5. M

Bütçe az ama monitörde alıyorum bu kadar kaldı. Ne önerebilirsiniz?
  6. M

Monitörüm kırıldı öneri verebilirmisiniz

1000TL olmuş Tamam tamam trendyolda değil hepsiburadada 750TL iyi gibi gerçekten bunu alıp monitöreme bütçe ayırsam
  7. M

Oynadığım tek fps oyunu valorant. Bencede birazdaha kısıp kulaklık almak mantıklı çünkü elimdeki kulaklık 400 liralık havit 2040d 5K dan yukarı çıkabilirsem kırılan monitörümden ve öneriğiniz kulaklıkdan alacağım sağolun önerileriniz için
  8. M

Bunlar gayet iyi gibi tek sorun 200hz kullanıyordum 165 de çok fark hissetmem değilmi
  9. M

evet 5K bütçe bulup aynısından bide Fuxi-h3 almayı düşünüyorum sizce daha iyileri bulunabilirmi
  10. M

Arkadaşlar normalde KTC nin 180hz overclock ile 200hz olabilen bi monitörünü kullanıyordum. Dün su almak için kalkarken terliğim kaydı ve elimdede fare olduğundan tutunurken monitöre vurdu ve sağ taraf içten kırıldı tamirine baktım ama bi türlü bulamadım garantisi var ama bir işe yarayacağını...
  11. M

Fashcolle Dynamic Grey 4.5K ya alınır mı?

https://www.trendyol.com/fashcolle/dynamic-grey-masajli-oyuncu-koltugu-p-676450428?merchantId=164806&boutiqueId=61 Sizce alınır mı?
  12. M

5Bin TL'yi nasıl harcamalıyım

Aynı durumdayım mutfak koltuğu belimi çürüttü oturma odasından tekli koltuk çektim onunla oynuyorum :)
  13. M

Fare olarak PAW3390 olan Aulanın 1650Tl ye bu mousesini buldum https://www.amazon.com.tr/dp/B0DVGF6F2F Koltuk olarakta 2K ya bunu bulabildim 1K ya varda çok vasatlarmış harbiden, buda öyle ama yapcak bişe yok gibi yada kulaklığı iptal edip türksitden oyuncu koltupu alacağım ama 1. senaryoda...
  14. M

Arkadaşlar bütçem çok kısıtlı ve iki tane seçeneğim var kısaca şöyle özetliyim ya: 2K ya Mouse 2K ya Kulaklık 1K ya ofis koltuğu alacağım ya da 3.25K ya Oyuncu Koltuğu. Kalan parayada Mouse alacağım sizce hangisi? Kullandığım mouse GTX Coba Kulaklık ise Havit 2040D Geçen bi arkadaş böyle bi...
  15. M

İnternet hızınız kaç Mbps? (Fotoğraf)

Telekom etkisi
  16. M

1700-1800 civarı fare önerisi

Hocam aynı fiyat bandında bende fare arıyorum öneriniz güzel PAW3395 zaten güzel bir sensör
  17. M

ASUS RTX turbo 2060 6gb ye,27 inç 1080p alınır mı

Hocam 1080P 27İnç isterseniz https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-acer-nitro-qg271-m3-um-hq1ee-303-27-1-ms-full-hd-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,977001377.html 2K geleceğe yatırım ve iyi olsun derseniz...
  18. M

Hangi fareyi almalıyım

Sağolun çıkmaya çalışacağım
  19. M

Çözüldü✓ Oyuncu koltugu önerisi

Aynı durumdayım ve bende bulamıyorum galiba ofis koltuğu alacağım
  20. M

Hangi fareyi almalıyım

Arkadaşlar fare alacağım ve wraithden bunları buldum bu fiyat bandında en iyiler olarak ATK Dragonfly A9 - A9Plus modeli https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49240008556737 ATK blazing SKY X1 - X1S modeli...
Geri