Arama sonuçları: *

1. S

35k iphone 14 pro max alınır mı

Yani hocam güzel bir fırsat gibi gözüküyor ama yine de sen dikkatli ol telefonu eline aldığın zaman kurcala bişeyler yap incele. Çok fazla dolandırıcı var. Eğer link üzerinden ödeme yapmanı isterse sakın yapma.
  2. S

Pil sağlığı zaten %100 devir konusunda sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. 18 Ay garantisi varsa değişen parça vb olduğunu da düşünmüyorum ama yine de dikkatli olmanı tavsiye ederim. Çünkü pil sağlığı 85-100 arası olanları genellikle 40-60 arasına satılıyor. Telefonun sıfırı zaten 80K+
  3. S

Türkiye cihazı ise fiyatı çok iyi eğer başka bir sıkıntısı yoksa.
  4. S

Yardım Yüzde Hesaplama Yaparken En Kolay Yöntem Hangisi?

Bu tür şeylerde tam cevap değil de yaklaşık bir şey çıkarıyorum aklımda. 4064'ün %9 u ile 9'un %4064'ü aynı şey. %4064 bir sayının 40,64 katı demek. 9*40=360. Cevap 360 küsürlü bir şey.
  5. S

Monitör Tavsiyesi ve Bilgisayarım 2 monitörü destekliyor mu?

Merhaba, 2 adet bu monitörden almak istiyorum. Bilgisayarım laptop. Monster abra A5 V17.2, 1 adet HDMI 1 adet de mini DP girişim var. 2 monitörü de destekler mi? Başka monitör tavsiyeniz varsa, tavsiyelerinizi bekliyorum.
  6. S

yazılıma başlamak istiyorum yardımcı olabilecek

Hocam bende de karamsarlık var ama yine de yapay zekaya yakın (veri mühendisliği gibi) alanların uzun bir süre iş yapacağını düşünüyorum. Ne kadar doğru düşünüyorum tartışılır elbette.
  7. S

Hocam "yukarıdaki arkadaş" derken sizi kastetmemiştim düzeltmek istedim :)
  8. S

Yukarıdaki arkadaş neye dayanarak söylüyor bilmiyorum ancak yazılımın geleceğinin bitmediğini bilgisayar mühendisliği öğrencisi olarak söyleyebilirim. Yazılıma başlayan birisinin kesinlikle programlama dili odaklı değil, Algoritma ve Veri Yapıları konularından başlaması gerekiyor. Çünkü...
Geri