Arama sonuçları: *

1. HYAyaz

🔥İndirim 60K Gainward RTX 5060 TI 16 GB | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | 1 TB SSD

koydum, bilmediğimden soruyorum yanlış anlama; Zorunlu mu?
  2. HYAyaz

🔥İndirim 60K Gainward RTX 5060 TI 16 GB | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | 1 TB SSD

Video izlerken Rraenee "Mert" abinin sponsorluğunda gördüm sistemi, 16GB DDR5 ve 5060TI 16GB için 60K güzel fiyat geldi bana. Sistem almayı düşünenler varsa F/P, sponsorlu sistem olduğu için. LİNK: https://www.incehesap.com/taurus-silver-oem-paket-fiyati-45604
  3. HYAyaz

CS2 VE STEAM SUNUCULARI ÇÖKTÜ...

GÜNCELLEME 12 TEMMUZ 4,23 SAATİYLE BUGÜN YİNE ANLIK OLARAK GİTTİ ARKADAŞLAR. BİLGİLENDİRME İÇİN SÖYLEDİM. DÜN GECE DE OLMUŞTU...
  4. HYAyaz

Steam silinince giden oyunları getirme

ne yazık ki kanka en fazla oyunların belgelerdeki config dosyaları duruyordur. steam oyunları steam/steamapps/common 'a yani kendi içine kaydettiği için sildiğin zaman oyunlarda gider. geçmiş olsun
  5. HYAyaz

KANKA ÇOĞU KİŞİYE AYNI ANDA GELDİ İSTERSEN Bİ PC'Yİ YADA STEAMİ YENİDEN BAŞLAT..
  6. HYAyaz

Steam çöktü mü ? bağlantı yok

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GÜCELLEME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ANLIK OLARAK STEAM SUNUCULARI DÜZELTİLDİ ARKADAŞLAR. TEKRARDAN ÇEVRİMİÇİYİZ. HAYIRLI AKŞAMLAR...
  7. HYAyaz

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GÜCELLEME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ANLIK OLARAK STEAM SUNUCULARI DÜZELTİLDİ ARKADAŞLAR. TEKRARDAN ÇEVRİMİÇİYİZ. HAYIRLI AKŞAMLAR...
  8. HYAyaz

Steam e giremiyorum telefondan da steam chat acılmıyor cevrimdışı modda girdim

kanka steam çöktü. son açtığım forumdan detaylara bakabilirsin 1752187319 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!GÜCELLEME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ANLIK OLARAK STEAM SUNUCULARI DÜZELTİLDİ ARKADAŞLAR. TEKRARDAN ÇEVRİMİÇİYİZ. HAYIRLI AKŞAMLAR...
  9. HYAyaz

STEAM AÇILMIYOR YARDIM

KANKA STEAM SUNUCULARI ÇÖKTÜ. SENLİK BİR SORUN YOK "https://downdetector.tr/durum/steam/" ADRESİNDEN KONTOL EDİP SUNUCU BAĞLANTI HATASINI İŞARETLEYEBİLİRSİN ANLIK OLARAK STEAM ÇÖKTÜ. 1752187329 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!GÜCELLEME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ANLIK OLARAK STEAM SUNUCULARI DÜZELTİLDİ...
  10. HYAyaz

ARKADAŞLAR SA ÖNCELİKLE STEAM SUNUCULARI ÇÖKMÜŞ DURUMDA BİLGİLENDİRMEK İÇİN AÇTIM BU KONUYU. ANLIK OLARAK STEAM SUNUCULARI ÇÖKTÜ. AŞAĞIDA İSE downdetector.tr sitesinden alınmış bir görsel vardır. sorunu kendinizde zanntemeyin genel olarak steam'de bir sorun var son 20 dakika içerisinde 5000 den...
  11. HYAyaz

Yardım !BIOS! ErP Ready ve PCI-E aynı anda açamazmıyım?

SA beyler. Setupta USB üzerinden çalıştırdığım baya bir aydınlatma var ve BİOS ErP Ready ayarı kapalı olduğu için bunlar pcyi kapatmama rağmen çalışıyor. ErP Ready ayarını kapattığımda da otomatik olarak Power On PCI-E ayarı da otomatik olarak kapanıyor. Fakat ben Wake On LAN kullanıyorum yani...
  12. HYAyaz

Playstation 5 için monitör önerisi

dostum ps oynayacaksan 4K öneririm kesinlikle. ama mönitör olayını geçersek bence kesinlikle televizyon almalısın.
  13. HYAyaz

CHAT GPT KAPANDI MI??

Daha sabah Chat GPT'yi kullanabiliyorum. Şuanda ne telefonda ne de PC de çalışmıyor. Bir arkadaşımda da aynı durum var. Sizde surumlar nasıl, kullanabiliyrmusunuz. Arkadaş hadi Discortu kapattınız onu kapattınız bunu kapattınızda niye Chat GPT Kapatılır.
  14. HYAyaz

N A S I L S I N I Z ?

sa herkese. bugün hiç hal hatır soran oldu mu nasılsınız?
  15. HYAyaz

Sıfır Monitörde Leke

çok terettüte girme iade için ölü piksel var. Kesinlikle iade veya değişim istemlesin garantiden.
  16. HYAyaz

BİLGİSAYARIMI GELİŞTİRECEĞİM İLK HANGİ PARÇASINI DEĞİŞTİRMELİYİM??

o kadar para yok elimde yavaş yavaş geliştirmeyi düşünüyorum.
  17. HYAyaz

BİLGİSAYARIMI GELİŞTİRECEĞİM İLK HANGİ PARÇASINI DEĞİŞTİRMELİYİM??

sa beyler bilgisayarımın iç donanımını geliştirmeyi düşünüyorum. Ben kısacası şu şekilde düşündüm; öncelikle işlemciyi değiştiriyim, işlemci değişince anakartın nes,li uymadığı için anakartda değişeceğinden hazır anakartı da değiştirmişken DDR5 e geçeyim diyorum o yüzden bana şuan sadece işlemci...
  18. HYAyaz

EKRAN KARTIM SORUN LU MU ?

fan ayarları turboda kalmış olabilir onu bir kontrol edin derim. Sorun devam etmekteyse kesinlikle garantiyr gönderin
  19. HYAyaz

1500 tl bandında oyuncu kulaklığı önerisi

Merhaba kardeşim. Kesinlikle fiyat performans ama kaliteden de ödün verneyen bir model olan Razer Blackshark V2 X almanı öneririm yıllardır kullanıyorum hiç bir problemi ile karşılaşmadım. Hatta şunu söyleyebilirim 2-3 bin liralık harici mikrofonlardan bu kulaklığın mikrofonu daha güzel...
Geri