Arama sonuçları: *

1. L

Rehber RX 580 GPU'su için en doğru UV & OC Rehberi

hocam şimdi denedim adrenalinde uv yapıp stres testi başlattığımda sıkıntı olmuyor benim belirlediğim değerlere göre çalışıyor yani donanımsal olarakta bi problem yok ama sadece adrenalinde geçerli
  2. L

Rehber RX 580 GPU'su için en doğru UV & OC Rehberi

hocam ben benim karta uv yapamıyorum wattmandan denedim afterburnerdan denedim hiç bi şekilde olmuyor kafasına göre mv veriyor orijinal vbiosunu yükledim onun dışında başka bioslardada denedim ddu ile driver silip 2 3 tane whql sürüm indirdim bios switchten diğer biostan denedim ama olmuyor bu...
  3. L

Çözüldü✓ Ekran kartimin biosunu bozdum

sorunu çözdüm pc açıkken bios düğmesini silent moddan performans moduna çektim sonra biosu güncelleyip pcye reset attım düzeldi mavi ekran hatalarıda biostan dolayıymış kart şuan iki biostada çok stabil ama muhtamelen kartım dual bios olmasaydı çok daha fazla uğraştırcaktı o yüzden dikkat edin
  4. L

Çözüldü✓ Ekran kartimin biosunu bozdum

RX580 Ekran kartimda silent ve performans olarak iki tane bios var : performans biosumda sık sık mavi ekran hatası aldığım için biosunu güncellemeye karar verdim ama güncelledikten sonra görüntü vermemeye başladı eski haline çevirmem için performans biosundan görüntü almam gerekiyor şuanda...
  5. L

Çözüldü✓ Bu PSU modelleri arasından en iyisi hangisi?

hocam aynı fiyata asus tuf 550w var sizce hangisi daha iyi olur
  6. L

Anladım hocam diğerleri ile aynı korumalara sahip olduğu 14cm fanı olduğu testlerde daha iyi performans verdiği ve 500tl daha ucuz olduğu için dikkatimi çekmişti 2000tl bandında bu sisteme hangi psu uygundur
  7. L

Bu 3 psu arasında kaldım gamepower marka psu almayı düşünmüyordum ama bu testte gamepower gp 650 modeli fsp hyper prodan daha iyi değerlerde olduğunu gördüm fiyat aralığı : 2000 2300tl arası sistem : Ryzen 5 3500x - RX6600 olucak
  8. L

Çözüldü✓ Klavye sürücü sıkıntısı

Marvo kg901 klavye aldım fakat driveri kurarken böyle bir hata alıyorum nedeni nedir nasıl çözebilirim bilmiyorum yardımcı olabilcek var mı
Geri