Arama sonuçları: *

1. Z

Sizce nasıl? (Rampage Rm-19)

Kulaklık geldi ses kalitesi oldukça iyi ve mikrofonda beklentimin üstünde olumlu sonuçlar verdi.
  2. Z

Toplama Sisteme W10 Kurmak

İnternet üzerinden Microsoft'un kendi sitesinde bulunan güncel Windows 10 ISO dosyasını indir ardından Rufus indirip USB belleği bilgisayara tak Rufus programını açarak USB belleğini seç ve yazdırılacak Windows 10 ISO dosyasını seç Rufus işlemi bitirdikten sonra gelen sistemin kasasına USB'yi...
  3. Z

Görüşlerin için teşekkür ederim sağol.
  4. Z

İndirimlere inanıyorum demedim :) sadece ne olduğunu söyledim.
  5. Z

Rampage Rm-19 Forte-Y RGB 7.1 Oyuncu Kulaklığı Gaming Kulaklık 230 liradan düşmüş 189 TL'ye n11 üzerinden satın aldım sizce nasıl? kullanan var mı? Ürün için tıkla
  6. Z

Ram alsam sonuçları ne olur?

Arkadaşlarımda zaten oynarken ramden olabilir 16 yap diyordu 8 şuan ram bir 8 daha alıp slota takacağım
  7. Z

Soğutma açısından rahat bence kasa videosu : ram alsam rahatlar diye düşünüyorum bu arada forum çok aktifmiş baya sevdim :) 1588388764 Önceden bilgisayar üzerinde çok fazla oyun vs. vardı aralıksız oyun oynuyordum şuan tekrardan 500 gb bir harddisk alıp steam yükledim tekrardan gta 5 kuracağım...
  8. Z

AMD RYZEN 5 2500X 4.0Ghz AM4 4C/BT işlemcim var Sapphire AMD Radeon Rx 570 Pulse ekran kartım var overlock olması gerek Corsair 8 GB ram'e sahibim Gamepower GP-550 APFC 14CM 80+(BRONZ) 550W PSU var Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz DDR4 Ram'e sahibim Kasayı donanım arşivi üzerinden aldım...
Top Bottom