assetto corsa nın yeni oyunu çıktı assetto corsa rally. güzel bi çıkış yaptı bence şans verilmeli. automation, kendi aracını motoruyla birlikte tasarlayıp beamng ye export edebiliyorsun.
Trendyol ve amazonda gördüm. 39999lira yazıyor bir renginde. Satıcı teknosa. Link ekleyene kadar ben biter siteden kontrol edin. Gümüş rengi olması lazım.
https://ty.gl/u2ncv8ygho02z
Arkadaş şu kuponlardan kaptım 2000liraya 500 lira verenden. 1 saat olmadan limit doldu uyarısı veriyor. Hem kuponu kapmaya çalışıyoruz hemde hemen harcamak gerekiyor bu ne saçma iş? Kuponu verirsin bide skt verirsin abi
valla ffb %80lerden aşağı düşmeden assetto da çok kullandım g29'u. bana mısın demedi fiyatının direksiyonu. odamı düzenlemeyi bekliyorum kurup tekrar sim race başlıcam. g29 ile g920 arasında pc için fark yok. g29 da shift light olması daha cezbedici bence.
fiyatlar piyasaya göre iyiymiş. Param olsa düşünürdüm. Ne kadar otomatik sevmesem de sıfırda artık mecbur. Dsg ler dizellere nazaran benzinlilerde daha az sıkıntılıydı söylentilere göre en son umarım düzeltmişlerdir. Vergi avantajı yakıt ve performans olarak iyi. 1.0 motorlar vag grubunda bolca...
Bende öyle sorun olması. İlk başta açılmamıştı kapa aç yaptım pc yi düzeldi bi daha olmadı. Ama benim içim rahat etmedi iade edip asus dual aldım. Ekran kartında herhangi bir ışık yoktu diye hatırlıyorum
Mantıklı bişeyler uydururum ben ona. Fotoda az buçuk belli zaten slotun bittiği hizada kartta bitiyor. Elektronik devresinin genişliği kartın toplam boyutunun yarısı kadar. İster istemez ufak bi kazıklandık lan diyo insan içinden :D
Evet yorumlar için teşekkürler. RTX 5060 ekran kartımı msi b450 gaming plus anakartıma taktım ve şuan sistemden yazıyorum. Çalıştığını doğruluyorum. Ama sinir bozucu oldu valla.