Arama sonuçları: *

1. hilalchz

Playstation'a kayıtlı e-posta hesabım kayboldu?

Girmedim maalesef
  2. hilalchz

Playstation'a kayıtlı e-posta hesabım kayboldu?

PlayStationa kayıt olduğum hesabımın e-postasına hiçbir sekilde erişim sağlayamıyorum. PlayStation app telefonumda var hesaptayım ve Ps konsolda da hesabım açık ama e-posta değiştirmek istediğim zaman doğrulama kodu gönderiyor eski hesaba daha doğrusu ve internetten PlayStationa giremiyorum...
  3. hilalchz

Torrent'e izin veren vpn önerileri?

Oynarken discord açıyorum o yüzden 1734103899 Oynarken Discord açtığım için
  4. hilalchz

Teşekkürler
  5. hilalchz

Planet vpn kullanıyorum. uTorrentten oyun açınca vpn bağlantısı kesiliyor. Torrente izin veren vpn önerileri verir misiniz? Ücretli mi olmalı?
  6. hilalchz

Djdjdjejjr

Ben maddiyatı düşünmüyorum, ama babam Erasmusun için para biriktireceğim beni seçmen daha iyi olur kendi açına diyor. Doğru mu söylüyor bilmiyorum. Veya annemde bu imkânı sağlayabilir mi. Gerçekten benden fazla düşünüyorlar bunları . 1731263134 Dediğini ikisiylede konuşurum o zaman. Mahkemeye...
  7. hilalchz

Djdjdjejjr

teşekkürler umarım.
  8. hilalchz

Djdjdjejjr

Evin tapusunu babannem üzerine almış. Annemin haberi var mı bilmiyorum, annem yoktu diyor babam vardı diyor. Ve babannem evi satmaya çok karşı asla sattırmaz .Gerçi bu mahkemede ev kime düşecek onla belirlenir. Ama dediğin şeyi ben söylersem dikkate alınır mı bilmiyorum. 1731261931 Kardeşime...
  9. hilalchz

Djdjdjejjr

Söyle boşanmaya annem sebep oldu aldatma davasıyla. Ama aldatıp aldatmadigi dogrulanmadi ve ben babamın aldattığını hiç düşünmüyorum bana babamın açıklaması daha mantıklı geliyor. Aralarında daha çok maddi açıdan sorunlar ve hırslar var. Annemle babam 1 yıldır sürekli kavga ediyordu, ikiside...
  10. hilalchz

Djdjdjejjr

Ikiside aynı şekilde iyi davranıyor. Annemin tek eksi noktası eve hayvan almaya karşı. Babamın eksikliğinide çok fazla hissediyorum olmadığında. Bu yüzden ileride yanlış kişilere ihtiyaç duymaktan korkuyorum. Neyse artık zamanla geçer umarım. Ve çok teşekkür ederim.
  11. hilalchz

Djdjdjejjr

Çok yakınlar araları iyi ve evet büyük ihtimal boşanırlarsa teyzem bu eve taşınacak
  12. hilalchz

Djdjdjejjr

Durumuna üzüldüm. Ben gerçekten ikisinide çok seviyorum ve bağlıyım. Yani onlardan daha çok üzülürüm görüşmezsem. Ikisinide seviyor muydun ve şu an halinden memnun musun bilmek isterim. 1731259990 Teşekkür ederim.. Annemde babamda ikiside bizi en iyi koşullarda okutacağını söylüyor. Ama babamın...
  13. hilalchz

Djdjdjejjr

Ben 16 yaşında bir kızım. Kardeşim de 8 yaşında bir erkek çocuğu. Ailem ve babam boşanmaya karar verdi, iki tarafta bizi baskılıyor. Kimi seçeceğimizi bilmiyoruz. Ben ikisininde kırılmasını istemiyorum ve bana küsmelerinden kırgın olmalarından korkuyorum. Onlar senin anne baban sana küsemezler...
  14. hilalchz

Alibaba güvenilir mi?

Alibaba sitesinden bir gözlük alacağım daha önce alışveriş yapanlar memnun kalanlar var mı? Birde minimum ne kadar sürede gelir sizce?
  15. hilalchz

Ps Plus Deluxe üyeliğimiz bittikten sonra ilerlemeler kalır mı?

Arkadaşlar ps deluxede oynadığım oyunları üyeliğim bitince sonradan kendi hesabıma satın almayı planlıyorum. Üyelikte ki ilerlemem kalır değil mi oyununu tekrar satın alınca oyunda kaldığım yerden devam edebiliyorum?
  16. hilalchz

Ps5 DualSense mikrofonu için bilgisayarda hoparlör mü olmalı?

Televizyondan açtığımda DualSense'in kendi mikrofonundan konuşabiliyorum ama PC'm sadece kulaklıkla ses verdiği için kulaklığı dualsense' e taktığımda mikrofon olmuyor. Mikrofon ve kulaklıkla dönüştürücüde 2 kablolu, yani illa hoparlör mü almam lazım bilgisayara?
Top Bottom