Arama sonuçları: *

1. K

Bannerlord Online a mod yüklenir mi?

Bannerlordu arkadaşlarla beraber modlu şekilde oynamak istioruz bunun bir yöntemi var mıdır?
  2. K

Çözüldü✓ YARDIM Gpu kullanımı 0'a düşüyor

evet çözüldü ddu ile güvenli modda amd sürücüsü kaldır çözülüyor
  3. K

iyi de sadece format attım ondan sonra böyle bi sorun oldu ve valorantta yaşıyorum sadece neden anakart durduk yere sorun çıkarsın ki 1727021233 Ayrıca furmarkta yaptım sonuçlar gayet normal 1735053014 5 saniyede bir drop yiyorum oyundan çıksam bile pc donmaya devam ediyor ölçtüm 5 saniyede 1...
  4. K

Windows güvenliği açılmıyor

anlamadım ne demek istedin
  5. K

Eski sürümleri nasıl görebilirim 555.99 sürümünden öncesini göstermiyor. 555.99 u indirsem sorun çözülür mü yoksa sizin dediğiniz sürümü mü indirmeliyim? 1726661384 şuan 561.09 güncel sürüm yüklü durumda 1726663605 reis eski sürüm yükleyip denedim hala aynı hata hem apu da aynı sorunu veriyor...
  6. K

Windows güvenliği açılmıyor

https://mega.nz/file/N4ZwnTzI#UBIbpnRRDSp9mrEKA5RC1v2eyV410Dwj2dGr9Usb1rA bu linkten dcontrol indirip windows güvenliğini açıp kapatabilirsiniz.
  7. K

İ5 12450H vs R5 8640H

genel özellikleri olarak iyi dedim saygını koru lütfen sadece belirttim. masaüstü konusuna gelecek olursak ne için kullanacağını bilemem , bilmiyor olabilirsin sadece yardımcı olmaya çalışıyorum fakat bu tavrın hoş değil
  8. K

18-19k bütçem var hangisini alayım

hemde çok bedava verilse bile alınacak kart değil rx iyidir
  9. K

İ5 12450H vs R5 8640H

Laptopta tavsiyem intele (yüksek serileri hariç) bulaşmamanız ryzen olan iyi gözüküyor fakat bu fiyata daha iyi masaüstü alabilirsiniz
  10. K

18-19k bütçem var hangisini alayım

İlla alacaksan rxliyi al veya 22-23 bandına çıkarsan 4060 al ama 3050 ye yaklaşma
  11. K

yaptım düzelmedi 1726582472 ssd den kaynaklı olabilir diye farklı ssd denedim yine aynı hatalar
  12. K

ddu kullanarak kaldırıp tekrar yükleme de yaptım yinede çözülmedi
  13. K

Bilgisayarımı formatladıktan sonra oyuna girdiğimde apu ve gpu (ikisinde de denedim aynı hatayı alıyorum) kullanımı anlık 0 a düşüyor ve bilgisayar donup kalıyor. 5-6 saniye sonra %100 e fırlayıp donma çözülüyor fakat tekrardan aynı şekilde kendini yeniliyor. Sorunu valorantta yaşıyorum diğer...
Geri