Arama sonuçları: *

1. Yakup_cs2

Instagram İnstagram hesabına bağlı olan gmail hesabı değiştirilmiş

İnşallah ikimizde geri alabiliriz.
  2. Yakup_cs2

İnşallah geri alabilirim. Yoksa vay halimize. 1738493201 Ve herhalde authenticator kod şeysi de açmış
  3. Yakup_cs2

değiştirilmiş mail hesabı: [email protected] Bu .. EVLADI arkadaş maili değiştirmiş ve (çok sağolsunlar) instagram çok yardımcı oldu. Aklıma gelen her şeyi yaptım ama yok. Yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. İnstagram hesap ismi: counterstrike.gamer (Instagram'da arasan...
  4. Yakup_cs2

Instagram Hesabına Erişim Sorunu

Çok biliyormuş gibi yazdım ama benim de hesabımı çalmışlar herhalde çünkü girmeye çalıştığımda aynı hatayı alıyorum. Destek mail'ine yazdım ama daha hala cevap yok. Ya maile yazacaksın ya da arayacaksın. Tabi cevap gelir mi orası meçhul.
  5. Yakup_cs2

Kullanıcı adı veya şifresi yanlış hatası alıyor musun?
  6. Yakup_cs2

Hocam peki instagram şifren veya kullanıcı adın doğru mu?
  7. Yakup_cs2

erişemediğim gmail hesabı derken? şifresini mi unuttun?
  8. Yakup_cs2

7launcher gta 5 güvenlimi

Valla ben dodi diye bir şey ilk sizden duydum hocam. İkisinden de indirebilirsiniz. Ben bir şey diyemem sonuçta iki türlü de yasal değil.
  9. Yakup_cs2

RX570 DAR BOĞAZ YAPIYOR

Bana ekran kartında bir sıkıntı var gibi geldi.
  10. Yakup_cs2

7launcher gta 5 güvenlimi

Ben 7Launcher CS:GO oynuyorum. Bence güvenilir. (maalesef cs2 açamıyor ekran kartı)
  11. Yakup_cs2

Güncellemeden sonra 2 işletim sistemi olarak görmeye başladı

Hocam belki şu konu size yardımcı olabilir. https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/all/İşletim-sistemini-seç-hatası/b39762cc-e77a-4ac0-a820-cc59726236d0
  12. Yakup_cs2

Rekabetçi ve ETS gibi oyunlar için f/p GPU önerisi

Evet dx10 hocam.
  13. Yakup_cs2

Hiç öyle bir hata almadım hocam.
  14. Yakup_cs2

aklımda 4060 almak var da psu yeter mi bilmiyorum.
  15. Yakup_cs2

17000TL'ye biraz zor hocam.
  16. Yakup_cs2

1080p hocam. 1738232584 2. el almayı düşünmüyorum hocam.
  17. Yakup_cs2

CS2, ETS2 fln için uygun f/p ekran kartı önerebilir misiniz? Nvidia ekran kartı mı almalıyım yoksa AMD mi? PC: AMD Ryzen 7 5700X Nvidia GeForce 9600GT 550W PSU
  18. Yakup_cs2

Yardım Başlatılmamış, içindeki verileri kaybolan ve disk yazma koruması olan 128GB USB

Usb'nin içindeki dosyalar bilgisayara ilk taktığım zaman geliyor ve usb'nin içindeki bir programı açmaya veya bir dosyayı bilgisayara atmaya çalıştıktan sonra dosyalar görünüyor ancak uygulamalar vb. kayboluyor. bir çözümü var mı? Şimdiden yardım edecek olan kişilere teşekkürlerimi sunarım. Usb...
  19. Yakup_cs2

Yardım USB diski yazma korumalı hatası veriyor

Öncelikle herkese iyi forumlar. Herhangi bir flaş belleğin içinde bulunan bir uygulamayı açmaya çalıştığımda hem klasör yok oluyor, hem de uygulama aradığınız dizinde bulunamıyor hatası veriyor ve uygulama açılmıyor. Acaba bir çözüm yolu var mı? İçinde virüs varsa nasıl silebilirim? Şimdiden...
  20. Yakup_cs2

Yardım Flash bellek sıfırlanamıyor hatası

Tüh be... Bu arada yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.
Top Bottom