Arama sonuçları: *

1. B

Type-c Jack dönüştürücü problemi

Daha yeni almış olduğum dönüşturucu garip şekilde takınca telefon kendi kendine sesi açıp kısıyor yapay zeka geminiyi açıyor çözümü olan varmı acaba 350 lira para verdim
  2. B

Ortaokul mezun belgesini e devletten çıktı alabilirmiyim

Beyler ise baslicam diploma istemişler bende ortaokulda bırakmıştım önceden almsitim bı kere mezuniyet belgesi e devletten çıktı alma şansım varmı bu belgeyi
  3. B

Yeni cihazım için kulaklık dönüştürücü

Dönüştürücü+kulaklık yada direk typce çıkışlı kulaklik lazım bütçe 700-800 1731491045 .
  4. B

Papara card bilgi görme

Ben halihazırda bı kartım varken bidaha kart aldım paparadan ve geldi şimdi kartı ekledim ama kart bilgilerimi göremiyorum önceki kart bilgilerimi görüyorum kartlar bölümunde var ne yapicam paparaya girince direk yeni aldığım kartın bilgilerini görmek istiyorum içindeki para,inan vesaire
  5. B

Slenderman the arrival

Mobildede var
  6. B

Slenderman the arrival

Beyler slenderman the arrival oynayan varmı oynanirmi bide oyunu play stordan indiremiyorum gogleden APK indirsem kurabilir miyim sürüm yüksek falan diyor
  7. B

Android PPSSPP kurulumu

İnternette dolaşırken PPSSPP diye bişey gördüm PS oyunlarini telefondan oynayabiliyomusuz yapılışını bilen varmı cihaz ortalamanın üstünde işlemcisi dimensisty 8300
  8. B

Mobil oyun önerebilir misiniz?

Size zahmet onerdiginiz oyunun hangi kategoride bı oyun olduğunu yazarsaniz sevinirim
  9. B

valorant kaç fps oynanır??

60-70 verir en düşük ayarlarda
  10. B

Bu sistemi topladım sorun yaratır mı ?

Tamam zaten pek acelesi yok
  11. B

Beyler bı arkadas attı monitör girişi vgami bu

Bı arkadaş gönderdi fotoyu VGA girismi anlayan varmı
  12. B

Bu sistemi topladım sorun yaratır mı ?

Varsa bütçen ramini 32ye yükseltebilirsin yükseltmesende olur pek fark etmez
  13. B

Mobil oyun önerebilcekmisiniz

Konusu ne
  14. B

Mobil oyun önerebilcekmisiniz

Aşırı sıkıldım zaten mobilde oynancak pek oyun yok varmı sizin tavsiyeniz
  15. B

r5 5600e bu soğutucu yetermi

Tamamdır teşekkürler 1727103221 Blic t 60 Alınır mı? forum sitelerinde tiktokda falan baktım herkes öneriyor alayimmi sence
  16. B

Beyaz bı setup yapicam soğutma konusunda sıkıntı olmasın diye bide beyaz diye bunu koydum başka bı önerin varmi sıvı soğutucuda olabilir
  17. B

Gözümden kaçmış
  18. B

Gözümden kaçmış soryy
  19. B

R5 5600 rtx 4060lı bı sisteme bu soğutucu yetermi yada baska tavsiyeniz varmı beyaz olursa çok iyi olur https://www.itopya.com/cooler-master-hyper-212-halo-white-islemci-sogutucu_u23553
  20. B

Sisteme bakarmısinız nasil bi öneriniz varmı

Sistem iyiymiş ha bayadir beyaz 4060 ekran kartlı hazır sistem ariyodum şansa denk geldim alırım büyük ihtimalle bunu
Geri