Arama sonuçları: *

1. L

🔥İndirim 1kg Filtre kahve 140₺ (Kaçırmayın Efsane Fiyat)

İçilmeyecek kadar kötü olduğunu düşünmüyorum yine de. Zevk alma gözüyle bakınca sınırı yok sonuçta.
  2. L

🔥İndirim 1kg Filtre kahve 140₺ (Kaçırmayın Efsane Fiyat)

250 gr 35 TL'ye geliyor çok da tat aranmaz bence :D Bu kahvenin tadı güzel değil ona katılıyorum ama bayağı ucuzmuş. Çok almanızı önermem yine STK'ları yakınsa elinizde patlar. Migros kampanyasına da bakın derim şu an var sanırım.
  3. L

🔥İndirim KIOXIA 500GB EXCERIA G2 M2 SSD 900 TL

Ben de bununla farkını merak ediyorum. Şuradaki linkte performansları paylaşanlar olmuş. DRAM yok ama hızı yüksek diyenler de var. https://www.epey.com/sabit-disk/wd-blue-sn580-wds500g3b0e.html
  4. L

🔥İndirim Honor Pad 9 + Klavye ve Kalem 11.599 TL 🔥🔥🔥

Zaten sorun orada. Kalemsiz 10k'ya 2. el ürün satmaya çalışıyorsunuz. İnsanların aklıyla alay eder gibi fiyat verirken çekinmiyorsunuz da biz eleştirince mi sorun oluyor? Sonuç olarak ürününüz ikinci el, paketi açılmış, 1 ay da olsa kullanılmış. 1.5k farkla kutusunu kendim açacağım + kalemli...
  5. L

🔥İndirim Honor Pad 9 + Klavye ve Kalem 11.599 TL 🔥🔥🔥

aldığınız fiyata satmaya mı çalışıyorsunuz yani :D hahaha neler görüyoruz forumda her gün şok ediyor gerçekten.
  6. L

❌İndirim Bitti! Xiaomi redmi watch 4 1.999TlL

Xiaomi'nin Watch 4 ve sonraki saatleri hep çok kaba geliyor bana. Watch 3 active boyutu, şekli çok iyiydi.
  7. L

🔥İndirim 🔥Thermal Grizzly Aeronaut 1gr Spatulalı Termal Macun 95TL🔥

En son termal macunu kendim sürdüğümde Zalman falan vardı. 200 tl civarına önerisi olan var mı vatan'da da indirim var sanırım? Bu daha mı iyidir
  8. L

🔥İndirim Samsung S23 8/256 27500TL (Amazon Prime Özel)

128 hocam bu, 256 GB s24 35 bin civarında.
  9. L

❌İndirim Bitti! DDR5 8GB Laptop Ram 344TL

Evet öyle de yapabilirim hocam. Belki 16+16 da yapılabilir :D 2k civarına geliyor o da. Bu arada şununla farkı nedir acaba 344 TL olanın: https://www.vatanbilgisayar.com/crucial-8gb-ddr5-5600-udimm-cl46-16gbit-notebook-ram.html
  10. L

Evet zaten işlemci max 4800 destekliyor, hz düşer hocam o sıkıntı değil de birileri DDR5'ler farklı çalışıyor demişti. Bi Samsung çip bi de başka çip alırsanız sorun olur muhabbeti vardı emin olamıyorum o yüzden.
  11. L

Bu ram'in bilgisayarımdaki ram'le uyumlu çalışıp çalışmayacağına nereden bakabilirim? Lenovo LOQ 15IAX9 83GS007WTR (i5-12450HX, 8 GB, RTX4050) cihaz var elimizde. 16 yapabilir miyiz bazıları sorun olur demişler tecrübesi olan yazarsa süper olur.
  12. L

❌İndirim Bitti! LOGITECH F710 Kablosuz PC Gamepad (799,00 ₺) 🔥🔥🔥🔥

3 kat fark var bence Logitech işinizi görecektir. Senelerce F310'la Fifa, 2k, F1 oynadım hiç sorun yaşamadım. Bu kolun tek sıkıntısı tasarımı çok rahatsız edici, konforsuz. Xbox, Ds5'le falan oynadığınızda anlıyorsunuz farkı yoksa ben de anlamadım senelerce. F310 sol analogu patladı artık...
  13. L

Ajaz akko ak820 temu 927 tl

Bunun birkaç rengi 807 yazıyor bu arada. Aula aldım ben de ama gelmedi henüz, yine de yazmış olayım ajazz isteyen varsa.
  14. L

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Sepette 5'ten fazla ürünle alan oldu mu? Aylık 5 ürün sınırımız mı var 5 sipariş mi? Temu'da temsilci 5 sipariş diyor ama n11'de vs. 5 ürün diyor anlamadım.
  15. L

Klavye bilek desteği önerisi olan var mı? Temu'dan da olur Türkiye'den de? Çok fazla geldi bazılarının fiyatları da.
  16. L

Takılmaz hocam vergi hariç 1070'i geçemiyor. Zaten Temu geçerse izin vermiyor ödeme sayfasına gitmesine. 1731492157 Bu klavye için klavye bilek desteği önerecek var mı? Türkiye'den de önerebilirsiniz ama fiyatlar çok yüksek klavyeden pahalıya geliyor :D Kullanıp önerebilecek varsa süper olur.
  17. L

Siyahlar daha geç gönderiliyor galiba :D Aynı anda ikisini de sipariş verenlerde beyazlar gelmiş, böyle olunca merakı katlıyor.
  18. L

Sallıyor işte :D Bilmediğimiz ne olabilir?
  19. L

Satmak için alacaksanız üzer sizi hala stoğu var.
  20. L

Hayırlı olsun beyler güzel günlerde kullanın. Kılavuzu biri atmıştı bi okuyun bence işinize yarayabilir. Siyahı alan biri de foto atarsa seviniriz.
Top Bottom