Arama sonuçları: *

1. S

1.3 Egea sabah ilk marş zor alıyor

Tamamen tahmin ama sorun yakıt sisteminde değilse marş motorunda olabilir belki
  2. S

1.3 Egea sabah ilk marş zor alıyor

Marşa basmadan önce kontağı 3-4 kere aç kapat ısıtma bujisininin ısınması lazım sonra marş ver.
  3. S

Yardım İkisi Arasındaki Fark Nedir ? (Stell Series Rival 3)

Bağlantı kalitesini ve pil ömrünü geliştirmişler onun dışında biraz daha ağırmış ve mouse ayağı bir tık daha iyiymiş. Bende gen1 var. İlk aldığımda açıkçası sıkıntı yaşadım 1-2 ay boyunca. Bazen 2.4ghz modu asla çalışmazdı bazen bluetooth modu hiç çalışmazdı. Bağlantım kopup dururdu. Sonra...
  4. S

69k TL'ye bu sistem için çokmu

Bir sakınca göremiyorum ama bir süredir piyasaya hakim değilim belki sana her istediğin özelliği verip de daha f/p bir kart öneren çıkabilir.
  5. S

69k TL'ye bu sistem için çokmu

Anakart overkill geldi bana göre. B segment dolu bir tane alsan 7-8k elinde kalır ekran kartını 5070 yaparsın. Ram içinse inan çok farketmiyor 3-4 fps için kafa yormaya gerek yok.
  6. S

Öneri ZARA Erkek Parfüm Önerisi Hangisini Almalıyım?

Intense Dark Exclusive olan biraz daha ağır kışlık bir koku diyebilirim. Rich Warm Addictive olan tütün-şeker karışımı yine o erkeksi ağırlığı veriyor ama daha yazlık gibi 1752684420 Kokunun tarzını beğirsen eğer Tom Ford Bois Pacifique var yine benzer tütün bazlı ama kalıcılığı var. Tabi...
  7. S

Öneri ZARA Erkek Parfüm Önerisi Hangisini Almalıyım?

Tütün koleksiyonu var bende kokusu çok güzel ama birkaç saate kayboluyor kokusu. Ancak birinin sana sarılması falan lazım koklayabilmesi için.
  8. S

Öneri Steelseries Nova 7 Alınır mı?

Herkese merhaba ve hayırlı pazarlar. Dün akşam 6 senedir memnun olarak kullandığım Arctis 3 kulaklığım bozuldu. Bundan önce de yine 6 sene kadar steelseries bir fare kullanmıştım ve markadan çok memnun kalmıştım. Bu sebeple Nova serisini inceledim ve almayı düşündüm ama bu konuya benzer...
  9. S

MHZ fazla ram nasıl takılır yardım edebilicek var mı

Anakartın yanında işlemcinin destekleyip desteklemediğine de bakman lazım. 6400'de sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.
  10. S

Bilgisayar yavaş açılıyor

Benim yeni bilgisayarım da yavaş açılıyor biraz. Çok hızlı ssd var içinde bir de. Eski 15 yıllık hdd'li bilgisayar ile aynı sürede açılıyor. Varsa bir çözümü ben de bilmek isterim.
  11. S

Çözüldü✓ 70k bilgisayar topladım yanlış bir seçim yoktur umarım

İşlemci seçimini çok mantıklı bulmadım 32Mb L3 ön bellek 7500F'de de var. Fazladan para vermeye gerek yok. Ayrıca o işlemci için 360mm sıvı soğutucu fazla 240mm yeterli. Oradan azaltacağın para ile ekran kartını 4070 TI Super'e yönelebilirsin.
  12. S

Ikinci el rtx 3080 alınır mı

Sıcaklıklar kötü değil ama bu markadan markaya bile değişiklik gösteren bir şey. Yıpranma payı olabilir elbette. Almayı düşündüğün kartın youtubedaki performans testlerine bak oradaki fps ve sıcaklık değerleri ile kıyasla. Çok büyük bir fark yoksa al.
  13. S

Yardım Biostar b650mp-e pro - Expo ram uyumsuzluğu - Goodram 6000 - 30 CL Black model

Desteklenen ramlar arasında göremedim o ramleri hocam https://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=1116&data-type=MEMORY%20SUPPORT
  14. S

Yardım İşlemci Sıcaklığı Problemi

Elinizde macun varsa 2dk söküp bakın hocam. Eliniz yatkın değilse bile korkmanıza gerek yok hiç zor değil. 2 vida söküp anakarttan kablo bağlantısını çıkartacaksınız sadece. Herhangi bir sıkıntı varsa montajda açmadan bilemeyiz çünkü eğer tahmin ettiğim tarz bir şeyse yazılım olarak düzeltmeye...
  15. S

Mimarlık ofisi için masaüstü bilgisayar

Onun için tam bir şey diyemem bizim çalıştığımız mimarlar AutoCAD üzerinden 2D çizim yapıyorlar genelde onda da çok fazla bir işlemci gücüne ihtiyaç yok açıkçası. Ekran kartı açısından 3d render performans falan az çok tahmin edebiliyorum ama işlemci konusunda çok yardımcı olamayacağım. Çizim...
  16. S

2000 serisinden itibaren tüm ekran kartları RTX teknolojisine sahip hocam 4070 SUPER alabilirsiniz sıkıntı yok. Anakartı 4 ram yuvalı seçerseniz ilk olarak 32 ile başlayıp daha sonra arttırma fırsatınız olur ihtiyaca göre. SSD'yi de hızlı seçmenizi tavsiye ederim. 6000-7000 civarı okuma yazması...
  17. S

İntel piyasadaki dominasyonu kaybetti hocam bakacaksanız AMD işlemci bakın performansı daha iyi fiyat olarak da intelden pahalı değil. Mühendislik, mimarlık işleri için öyle çok güçlü bir sisteme ihtiyacınız yok aslında ben de inşaat mühendisiyim proje ofisinde çalışıyorum yeğeninizin kullandığı...
  18. S

Bazı firmalar fanı monte etmeden gönderiyor kırılmasın diye. Eğer montajını sen yaptıysan plastiğini çıkardın mı? Düzgün bir şekilde macun uyguladın mı. Vidaları yeteri kadar sıktın mı ya da gereğinden fazla sıktın da macunu köşelere mi ittin acaba bunları da düşünmek lazım.
  19. S

Armoury Crate'den yapabilirsin fan hızı ayarını
Geri