Arama sonuçları: *

1. C

Asus tuf a15 8+16 ram

felaket korktum arkadaşla beraber takmıştık. kapağı takıncada açılmadı sanırım tam oturmadı yada adaptör bağlanana kadar güç kesiyor. Adaptörü baglayınca cihaz çalıştı.
  2. C

Asus tuf a15 8+16 ram

Elimde vardı onu taktım Bu arada ramı taktık, bilgisayar açılmadı kapağını taktık eve getirdim adaptöre takınca çalıştı sanırım bunların arka kapağında sensör varmış güç kesiyormuş direk doğru mu bilgisi olan var mı ?
  3. C

Asus tuf a15 8+16 ram

Merhaba asus tuf bilgisayarımda şuan 8 gb ram var ddr5 4800 mhz. 16 GB ram aldım aynı değerlerde. Yanında taksam 8+16 gb ram olsa sorun yaratır mı ? Yoksa sadece 16lık takıp kullanıp ilerde dual mı yapsam ?
  4. C

Asus tuf 4070 nasıldır

victus aldım iade ettim ölü piksel vardı. Bütçeyi arttırdım. Bu laptop nasıldır hepsiburada satıcılı ürün arıyorum iade de sıkıntı olmasın diye...
  5. C

HP Victus 16, RTX 4060, R7-8845HS Pil Süresi ve Sıcaklık?

Hocam satıcı nasıldır bende alacağım ama kararsızım. Amazondan aldım ölü piksel çıktı.
  6. C

Msı mı monster mı hangisini tercih etmeliyim

Hocam satıcı sıkıntı çıkarır mı ? victus aldım amazondan ölü piksel çıktı hemen iade aldı. Şimdi yeni bir laptop alacağım fakat satıcıya güvenemiyorum iade sıkıntı olur diye.
  7. C

Monster laptop önerisi

dostum kuveyttürk sanırım kartın hepsiburada da var alabilirsin.
  8. C

41k'ya Acer AN515-58-7725 alınır mı

amazonda daha ucuz 2 k filan
  9. C

Acer nitro 5 indirimde alınır mı? alınmazmı

servisi bizzat aradım. Sadece bu modellere izin vermiyorlarmış garanti dışı kalır dedi.
  10. C

Acer nitro 5 indirimde alınır mı? alınmazmı

Ram takviyesini servisde yaptırman gerek bilgin olsun
  11. C

N11 sitesinden Hp victus 16 S0035NT nasildir

ram takviyesini servisde yaptırman gerek bilgin olsun garanti dışı kalıyor. Dün aceri aradım sordum.
  12. C

Hp victus İ7 14. Nesil gtx4060

Gündüz ofisde yazılım, akşamda valo oynamak için filan 3-4 ayda bir termal macun değiştirmek can sıkıcı olabilir
  13. C

4070 li versiyonunu gördüm ama bunu görmemiştim.
  14. C

https://www.amazon.com.tr/HP-Bilgisayar-i7-14700HX-Performans-9J247EA/dp/B0CQRM2TKK/ref=sr_1_10?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=1OBPPWSZBZUWV&dib=eyJ2IjoiMSJ9.-pQOJzo0Gf0lkEK1BTrR0F7jxf6IeFpq1zP2osf6Zq2o8d5GmZgWHDHVL_rjF5qoN89ciFgadKTpADAQb0DEVycq24x_bR1T6jgd32SBGesWVrQhyIv_ONc5Kp...
  15. C

Lenovo LOQ 15IRH8 mi 15IAX9 alınır?

Ofisde yazılımcı abimiz aldı bende de dandik bi HP var toplantıdayken benimki 75 80 arasındayken onunki 45 50ye çoktan gelmiş oluyor. Şarjdaykende adaptör sorunu varmış 95e filan düşüyormuş ama irh8'de yaşamadık daha. Servis adaptörü değiştiriyor diye duydum.
  16. C

Lenovo LOQ 15IRH8 mi 15IAX9 alınır?

Bataryasından pek bir şey bekleme sadece
  17. C

Çözüldü✓ Acer Nitro 5 AN515-58-7687 almayı düşünüyorum

Bende bunu düşünüyorum. Ama ram takviyesinde garanti olayı kafamı kurcalıyor. Laptobun içinide alır almaz açmak istemiyorum.
  18. C

Msi laptop nasıldır ?

Arkadaşlar şuan kampanyada ve taksit olayı var nasıldır ? Akşam oyun gündüz işim gereği yazılım için kullanacağım. Kaç WATT olduğunu bulamadım...
  19. C

Max 28 k laptop önerisi

Günümüz oyunlarında sıkıntı çıkarır mı hocam ? Valo, gta5, ets2 gibi. İşlemci neye denk?
  20. C

Çözüldü✓ Amazon Türkiye Mağduriyeti

Kimseye güven kalmadı artık yapacak bir şey yok. Şans işine dönüştü. Geçmiş olsun.
Geri