Arama sonuçları: *

1. KaraTufan

Pubg Lobi geç atma sorunu çözümü 2024

Merhaba arkadaşlar. Benim gibi sorunu yaşayan ve çözümü olmayanlar için nimet bir bilgi :) çözüm'e ulaşmak için WARP 1.1.1.1 uygulamasını indirip çalıştırın yeter. ayarlar kısmından 2 modu var sağ tıklayınca. 1.1.1.1 modu ve warp özellikli 1.1.1.1 ben iki modda da kullanırken sorunum tekrar...
  2. KaraTufan

Monitör önerisi yardım

Hali hazırda Abdullah kontroller yapıyor. baya fikir değiştirici bilgiler verdiği için kişisel kanaatim IPS olacak Ve Duruma göre minimum 144 Hz ve 2K destek veriyor olması gerek. geri kalan değerler kafa karıştırıcı ve can sıkıcı derecede aldatıcı bilgiler.
  3. KaraTufan

ASRock, ASUS'un Alt Markasıdır

asus şirket ortağı olunca neden kendi hemagonyasındaymış gibi alt markası olsun onu anlamadım. şirketler yatırım yapar hepsi bu. asus başka marka asrock başka marka olarak devam eder böyle bir durumda zaten asus gibi bir firma da bunu isteyeceğini sanmıyorum. yani göz göre göre bir markayı...
  4. KaraTufan

Thermalright Phantom Spirit 120

o tarz bir işlemci için sıvı soğutma bakardım ben herhalde. daha rahat çalışması açısından diyorum
  5. KaraTufan

Thermalright Phantom Spirit 120

Marka olarak güzel ürün. Muadil rakipleride var, kendini kanıtlamış ürünler olduğu için aşırı bir fark göremezsin. Kozmetik olarak hangisini beğendiysen ki muhtemel bunu beğenmişsindir ver siparişi gitsin.
  6. KaraTufan

Çözüldü✓ 110gr sizce mouse için ağır mi ona göre aliçam

Yani ürün görüntü olarak 10 ama 26000 DPİ demiş :D mümkün değil. 200 saat pil ömrü vs çok fason taahhütler. he wireles ve BT özelliği için bile 1 k ya yakın bir fiyat zaten eder. Ama yinede tavsiye edemem ben bu ürünü
  7. KaraTufan

750W PSU Önerisi lazım?

2. El garantili ürün bakarak Tier list te daha üst sırada ürün almanız mümkün
  8. KaraTufan

7500f için bu soğutucu yeterli midir ?

bu ürün gayet iyiymiş.
  9. KaraTufan

Araba Fan kontrolü nasıl yapılır?

o şekilde bir müdahale yapman doğru olmaz. Keza araba kaç model hangi marka gibi birsürü varyasyon var. bazı araçlar direk müşür ile fan açarken, bazı araçlar aldığı bilgiyi beyin üzerinden gönderdiğinden yaptığın müdahale hiçbir işe yaramıyor. en kolay çözüm eğer araç eski modelse araya köprü...
  10. KaraTufan

Çözüldü✓ PC açılıyor ama görüntü gelmiyor

o yanan ışık backplatedeki elektrik ışığı sanırım. güç olduğunu gösteriyor. Bios vs hiç ekran yoksa ya ekran kartından çıkan kablon görüntü aktarmıyordur. veya yüksek ihtimal ram uyumsuzluğu yada hata durumu mevcut ramlerde.
  11. KaraTufan

steelseries prime vs logitech g305

SteelSeries öneririm
  12. KaraTufan

iyidir hocam, idare edersin sorun olmaz. Ama şahsi fikrim koyu renkler kullanmak okuma ve atlama yapmaması adına daha iyi olacağı yönünde
  13. KaraTufan

steelseries prime vs logitech g305

steel series el üzerinde bekletirken daha rahat duruyor. Logi daha FP bir ürün gibi
  14. KaraTufan

140 Gramlık bir mouse kullancısı olarak düzgün bir mouse pad ile sorun yaşamazsın. Ben memnunum.
  15. KaraTufan

Monster Tulpar T25.1.1 Arkası sizce nasıl

bakır borular gayet güzel duruyor. Yeterli soğutma sağlayacağım hissi veriyor
  16. KaraTufan

Macbook Air M1 vs M2

e tamamda neden kızıyorsun ? ( aldım lan! ) hayırlı olsun .
  17. KaraTufan

Bu sistemle ne oynayabilirim

aynı oyunları daha yüksek grafikte oynayabilirsiniz o kart ile hocam.
  18. KaraTufan

Bu sistemle ne oynayabilirim

https://forum.donanimarsivi.com/konu/bu-sistemle-ile-ne-oynayabilirim.893947/ dostum kendi açtığın konuya zaten öneriler gelmiş.
  19. KaraTufan

Merhaba dostlar çalışan arkadaş böyle bir toplama yaptı alayım mı

ram 16 olmalı SSD mümkünse 1 TB Rampage ekipmanları daha iyilerini almak kaydıyla listeden çıkartabilirsiniz. Kasa vs hep giriş seviyesi ekipmanlar pek edeceğini düşünmedim bu sistemin bu parayı
  20. KaraTufan

tebilon güvenilir mi? ve kargo süresi

TEBİLONdan 1-2 kez alışveriş yaptım. kargo özenleri ve ürün gönderim süreleri gayet iyi. Ama şuan özel durum var tabi bayram vs. eminim sarkmalar olur
Geri