Arama sonuçları: *

1. E

Anneye Telefon Önerisi

bir işte çalışıyor musun hani gelirine göre bir şey söyleyebilirim
  2. E

Slikon kılıf garantisi var mıdır

o kadar para verip 3 4 ay a bir şey olursa sıkıntı o yüzden 1766950154 apple bazen direk gönderiyormuş ondan çekindim
  3. E

Slikon kılıf garantisi var mıdır

bugün medimarktan iphone kılıf aldım orjinal bu slikon kılıflar çabuk yıpranır mı yıpranırsa garanti karşılıyor mu bilginiz var mı
  4. E

Bu değerler normal mi?

Arkadaşlar model 16 pro daha önce de bu konuyu açtım normal dediler ama bana normal gelmiyor görselleri paylaşıcam Devir sayısı 6 alalı 10 gün oldu
  5. E

İphone için aksesuar önerisi

kalitesine bir şey demedim hocam iyi kılıf :D
  6. E

hocam bu ne böyle armor falan hava kanalı teknolojisi daha normal bir şey yok mu :ROFLMAO: 1765362764 teşekkürler bakiyim
  7. E

lens mi almalıyım kameraya yoksa kılıfla koruma olsa daha mı iyi olur
  8. E

model 16 pro ekran koruyucu kılıf ve kamera lensi önerebilir misiniz? kılıf sade olsun istemiyorum varsa önerebileceğiniz iyi güvenli site ordan bakıp aliyim
  9. E

Sizce bu kullanımda pil normal mi

Teşekkürler hocam
  10. E

25dk mobil veri iyi mi sizce
  11. E

Hocam peki üste attığım fotoğrafta normal mi iyi mi nasıl
  12. E

25dk mobil veri kalanı wifi
  13. E

16 pro yeni aldım pil sağlık 100 1765199533
  14. E

resim de attığınız gibi bende de peki şarjın 35 40 dk da 9 dan 79 olması normal mi çok hızlı değil mi sizce
  15. E

Evet farkettim bugün 30dk da 10 dan 80 oldu 80 100 olması 35dk aldı
  16. E

Ya saçma olucak ama eski telefonum Galaxy a30s nin güç modunda kullanırken 16 pro ile çok şarj azalmadı fark etmedim 😂 1765142498 35 40 üstündeyken çok değil mi ben 20 ile 80 veya 100 arası şarj etmeyi düşünüyordum
  17. E

Hocam valla bilmiyorum hiç telefon şarjı hızlı mı gidiyor normal mi onu da anlamadım
  18. E

16 pro bende anlamadığım için attım normal mi bilmiyorum 1765141761 Normal gibi derken 4.5 saat toplam kullanım da mı %51 yedi 1765141841 Birde örnek vermek gerekirse atıyorum şarj 86 10dk sonra 85 oluyor bazen 12dk bazen de 3 dk sonra değişik
  19. E

Arkadaşlar sizce normal mi
  20. E

İPHONE 16 PRO PİL SORUNU

Kanka ilk iphone deneyimim ilk telefonum redmi şimdi iphone hani telefonu bile zor kullanıyom ben nerden biliyim telefonu ilk kullanınca şarjın hızlı azalmasının normal olduğunu
Geri