Arama sonuçları: *

1. Duxalta60MG

Monitor hakkinda yardim

hocam bu iş monitörle olcak iş olsaydı keşke ... 244 de alsan yeteneğin refleksin yettiği kadar alıyosun kili . 60 hz 15 inç laptop monitörüyle 2017 de global elite oldum son 3 yıldır csgoyu açmadım bile.
  2. Duxalta60MG

İşlemci 0.79ghz sorunu

istanbul civarında önerdiğiniz bi teknik servis var mı ? hp ye daha önce bir kez göndermiştim bir daha asla bu hatayı yapmayacağım .
  3. Duxalta60MG

İşlemci 0.79ghz sorunu

Belki masaüstündeyken bu şekildedir diye onu da denedim yazmayı unutmuşum özür dilerim . Hiçbi fark olmadı oyundayken de değilken de 0.79 ghz gösteriyor ve oyunlarda kasma yapıyor.
  4. Duxalta60MG

İşlemci 0.79ghz sorunu

Arkadaşlar yaklaşık 4 gündür laptopumun macununu değiştirmekle uğraşıyorum . Laptopun içindeki vidalardan biri yalama olduğu için macunu hala süremedim. Vidayı cıkarmaya calısırken anakartı bir miktar çizdim hatta. Bilgisayarı macun değiştirmeden kapattım bilgisayarı geri açtığımda işlemcim 0.79...
  5. Duxalta60MG

Laptop ısınması

Omenlerden herkes bu konuda şikayetçi özellikle son güncellemelerden sonra herkesin ortak sorunu bu
  6. Duxalta60MG

Laptop ısınması

Arkadaşlar bu değerler normal mi ? Bdo oynuyorum evet grafikleri falan yüksek bi oyun ama masaüstünde hiçbi şey yapmazken de 75 dereceyi görüyorum .
  7. Duxalta60MG

Yüksek fps kasma sorunu

Arkadaşlar LoL'da +200 fps almama rağmen kasıyor gibi his veriyor . V-sync açtığımda fps 55 e sabitleniyor . Monitörüm 72 hz ve 1 oyun atıp pc resetleyince yine +200 fps oluyor fakat bu kez kasmıyor ... Bu sorunun sebebi nedir? Hangi oyun kasıp hangi oyun kasmayacağını anlayamadığım için pc...
  8. Duxalta60MG

Öneri F/P kulaklık önerisi 200 tl bütçe

712 sadece görünüş bakımından g332 den iyi bana kalırsa. Geri kalan tüm açılardan logitech g332 daha iyi
  9. Duxalta60MG

James Donkey 712 Driver Var Mı?

Arkadaşlar James Donkey 712 kullanıyorm lakin kulaklığın driverını bulamadım. bulduğum driverlarda da kulaklığı görmedi . Bazı yerlerde gördüğüm kadarıyla gamepower medusa driveri ile kullanılıyormuş doğru mudur sizce?
  10. Duxalta60MG

Yardım Ne Kadar Sürede İner

Hocam saniyede 1.8 mb gibi bi hızla indirirsen ve gta 5 65gb sanırım 1 dakikada 108mb 1 saatte 6.480mb 10 saatte iniyor . Tabi bu max sayılar 8-9 saate de inebilir ama ortalama zaman bu.
  11. Duxalta60MG

Oyun Önerisi

Metroidvania seviyorsan Hollow Knight'a bi şans ver derim. Atmosferine girince çıkışı çok uzun günler sürüyor.
  12. Duxalta60MG

Hocam para verip almışım o kadar full seste de kaliteli olsun istiyor insan 😄 Arkadaşımda logitech g332 var nerdeyse aynı yükseklikte ses veriyor ama taktığında ne bana ses geliyor ne benden ona.712 tam tersi ne dışarıyı tam kesiyor ne sesi tam tutuyor
  13. Duxalta60MG

James Donkey 712 kullanıyorum ve asla önermem. full ses açtığınızda dışarıya aşırı fazla ses gidiyor kafanızda takılıyken bile. Yanımda insanlar oturmuyor artık
  14. Duxalta60MG

Adobe CC 2020 Serisi

Farklı yerden indirdiğim 2020 sürüm photoshop açılırken 1990-2020 ibaresi var. Bu linkten 2020 sürüm after effects indirdiğimde 1992 - 2019 ibaresi var.
  15. Duxalta60MG

GÜNCEL DRİVER BULMA?

Güncel olanı değil uyumlu olanı indirip yüklüyor . Başka bir fikrin varsa arkadaşa yardımcı olur musun ?
  16. Duxalta60MG

ReviOS kullanan var mı ?

ReviOS kullanan arkadaşlar var mı . Çok fazla olumlu mesaj aldım redditte ve kullanan kişilerde. Attığım yayıncı COD twitch rivalsde 2. oldu ve aynı sistemi kullanan kişilere göre daha fazla fps daha az latency alıyor.
  17. Duxalta60MG

GÜNCEL DRİVER BULMA?

Snappy Driver İnstaller adlı ücretsiz bi uygulama var indirip taratbilirsin . Tüm eksik driverleri buluyor.
  18. Duxalta60MG

Android Uygulama yazmak ?

yapıcağın uygulamanın satın alınmasına ve indirilmesine göre değişir diye biliyorum . Flappy bird gibi basit bi uygulamayı yapan adamın bir daha yazılım komutu açmasına gerek kalmayacak kadar zengin olduğunu duymuştum.
  19. Duxalta60MG

MİKRAFONDAKİ UGULTU NASIL KESİLİR ?

Kulaklığın driveri var mı ve ya discordda gürültü engelleme gelmişti denedin mi. Ne kadar etkili olur bilmem kulaklığa göre değişir ama kameranın mikrofununu pamuklu yapma yolu bulabilirsen uğultu engellemesi için
  20. Duxalta60MG

PC TOPLAMA YARDIM 8500 TL

Monitör için tavisyem IPS ekrandır ama aradaki fiyat 500 tl kadar artabiliyor. https://www.n11.com/urun/samsung-lc24rg50fqmxuf-24-144hz-4ms-displayhdmi-full-hd-freesync-curved-monitor-921846?magaza=samsungturkiye Kasa için de hazır...
Geri