Arama sonuçları: *

1. K

Anadoludan mesleğe nakil

Ya il ilçe milli eğitime dilekçe yazarak eski okuluma dönemezmiyim
  2. K

Anadoludan mesleğe nakil

Giden arkadaş nasıl gitmiş eokuldanmı
  3. K

Anadoludan mesleğe nakil

4. K

Anadoludan mesleğe nakil

Eokuldanmı oldu
  5. K

Anadoludan mesleğe nakil

Nasıl oldu dilekçeylemi 1726804501 Arkadaşlar lütfen yardım edin 1726806228 Anadoludan mesleğemi geçmişlerdi
  6. K

Acil, 12.sınıf meslek lisesine geri nakil

12.sınıfım sınavlı mesleki ve anadolu teknikden, anadoluya nakil oldum fakat bazı sebeplerden dolayı pişmanım, eski okuluma eokuldan nakil istediğimde hata veriyor, ama benim eokulumda 3 yıl boyunca meslek derslerimin notları duruyor, bu meslek liseme tekrar nasıl nakil yaptırabilirim dilekçeyle...
  7. K

Anadoludan mesleğe nakil

Okuldan okula değişir derken ne kastettiniz, meslek lisesinin müdür yardımcısıyla konuşarak nakil yaptıramazmıyım 1726754047 Lütfen bir yol gösterin meslek lisesine geri gitmek için ne yapabilirim
  8. K

Anadoludan mesleğe nakil

Ama kötü bir anadolu lisesi, bu meslek lisesi şuan 420lerde alıyor öğrenci olarak iyi
  9. K

Anadoludan mesleğe nakil

12.sınıfım sınavlı mesleki ve anadolu teknikden, sınavsız anadoluya nakil oldum fakat bazı sebeplerden dolayı pişman oldum,eski meslek liseme nakil aldırabilirmiyim. Eokuldan nakil yaptırdığımda hata veriyor fakat 3 yıl boyunca meslek dersleri aldım sorumluluk sınavını gerektircek bir durum yok...
Geri