Arama sonuçları: *

1. A

❌İndirim Bitti! 🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨 (Sınırsız kullanım hakkı)

16 sayfa olmuş da acaba arkadaşa nereden ulaşabilirim hocam ?
  2. A

Çözüldü✓ Akvaryum kasa önerir misiniz?

neden pişman olduğunuzu sorabilir miyim hocam ?
  3. A

❌İndirim Bitti! 🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨 (Sınırsız kullanım hakkı)

bu kod aldığınız kişiler aynı kodu birden fazla kişiye veriyor olabilir mi ?
  4. A

Bu 3 telefondan hangisini almaloyim

sıfır ve tr cihazı olur diye önerdim ama tercih sizin tabii ki. yd kullanmak zorlamazsa tabii ki ultra alın düşünmeden. iphone 11 ile kıyaslamanız hakaret olur.
  5. A

Bu 3 telefondan hangisini almaloyim

elindeki iphone 7yi 3-3.5kya satıp sıfır s22 düşünebilirsin. uğraşamam dersen s22u ama yd rahat eder misin bilemem.
  6. A

Cok gucsuzum ne yapmalıyım

ısırabilirsin karşıdakini
  7. A

DDR5 VE DDR4 ram farkı?

anladım hocam. tabii ki teknik detayları da vardır ram konusunda öyle aman aman bi bilgi birikimim yok ama en önemli faktör dediğim gibi işlemci seçiminizde sizi kısıtlaması olur. ama günümüzde hala ddr3 hatta ddr2 sistem kullananlar bile var. her şey arz talep ile ilgili diyebilirim.
  8. A

DDR5 VE DDR4 ram farkı?

tabii ki değil. altyapı güçlendiği için artık ddr4 sistemlerdeki işlemciler üretilmeyecek ve bu da gittikçe geride kalmanız demek. güçsüz demiyorum ama zamanla ddr4 sistemler alınmayacak kadar eskide kalacak ve mecburen istediğiniz performansı ddr5 sistemlerde bulabileceksiniz. ddr4 sistem...
  9. A

DDR5 VE DDR4 ram farkı?

arada yaklaşık olarak 8 yıllık bir teknoloji gelişimi var hocam. günlük hayattan örnek vermek gerekirse 8 yıl önce çıkan en iyi iphone un çekebildiği kamera o zaman için iyiydi ama günümüzde yeterli değil. örneği çok ciddiye almayın vermek istediğim mesaja odaklanın.
  10. A

Apple Mac Mini M4 24.499 TL 🔥🔥🔥

256Gb değil de 512Gb istediğimiz için 9k mı vereceğiz gerçekten :D bu apple gerçekten insanlarla dalga geçiyor.
  11. A

Sistemimin satışı ne kadar olur ?

15-16kya ara ara hazır sistemler çıktığını varsayarsak ben 10-11den fazla vermezdim. ha sırf nvidia kart sevenler daha fazlaya alır orası ayrı. ama piyasayı bilmeyen insan kaynıyor koy 15e 12-13e satarsın muhtemelen.
  12. A

İkinci el vs Sıfır Toplama Pc

3070li sistem 2.el mi sıfır mı hocam ? ben 2.el olarak değerlendirdim. ayrıca oc yapmayacaksanız 5600x e yükseltmenize hiç ama hiç gerek yok aralarında %3 bir performans farkı oluyor. toplam bütçeniz 21k ise güzel bir r5 5600+ rx6800 sistem toplanabilir 2k için
  13. A

Bu sistem ne kadar eder?

soket kötü olduğu için 10k 11k falan anca eder gibi
  14. A

İkinci el vs Sıfır Toplama Pc

bana bi tık pahalı geldi 2.el için. belki üzerine biraz daha ekleyip 4060 kasa almak daha mantıklı olabilir.
  15. A

Ayak kokusu ve parmak aralarında sıvılaşma

konu başlığı belli. konuyu açarken ne ile karşılaşmayı bekledin cidden :D
  16. A

Toplamayi dusundugum bu sisteme bir ekran karti onerisi yapmaniz lazim.

tek tek alırsanız pahalıya gelir onun yerine hazır sistem almanı öneririm. hem daha ucuza gelir hem daha iyisini alabilirsin duruma göre. şu an piyasadaki hazır sistemleri bilmiyorum da toplam bütçeni söylersen yardımcı olmaya çalışırım.
  17. A

🟢 S24 Ultra server kayıt açıldı!

legal bir şey mi tamamen ?
  18. A

Sistem yükseltim pişman oldum elimdeki sistemi parçaları kaça satarım .?

keşke yapmadan önce danışsaymışsınız. sistemi komple satıp hazır sistem almak çok daha mantıklı olurmuş. yerinde olsam ekran kartına sıfır diye o parayı vermem 2.el alırım.
  19. A

Sapphire RX 6600 Pulse Alınır mı?

alınır fena değil. rx6600 için soğutma olarak çok kötü bir model hatırlamıyorum hepsi birbirine yakın zaten.
  20. A

🔥İndirim Turkcell Altın Festivali Paketleri

15 gün önce turkcell e geçtim acaba bu pakete geçebilir miyim? 30+30gb 690tl ödüyorum...
Geri