Arama sonuçları: *

1. Merdocum

Hangi Kredi Kartını Kullanıyorsunuz?

İşte bu yıllık ödenen para bana çok saçma geliyor. Hem bankaya para kazandırıyorsun bu yetmezmiş gibi birde yıllık kart ücreti alıyor. İşte bu yüzden Enparacıyım.
  2. Merdocum

Protein tozu önerisi

Bu bilgileri ben yazmıyorum uzman doktorlar yazmış Acıbadem hastanesinin sitesine gir bak veya google yaz araştır.
  3. Merdocum

Protein tozu önerisi

Acıbadem hastanesinin sitesine baktım şimdi bu şekilde yazıyor (yüksek dozda ve bilinçsiz); Böbrek Fonksiyonlarının Bozulması, Karaciğer Fonksiyonlarının Bozulması, Sindirim Sorunları, Kalp Sağlığı Sorunları Dengesiz Beslenme, Kemik Erimesi.
  4. Merdocum

Yardım Logitech ekipmanlarım kaça gider

Sıfırı 8k olan bir ürünün 2. eline 10 kişiden 1 kişi 7k verir. Yani o 1 kişiyi bulmak için çok beklersin.
  5. Merdocum

Yardım İNTERNET TAHUT BİTİYOR ÖNERİ

Yaklaşık 3 yıldır Turknet internetini kullanıyorum. Bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadık. Taahhüt yok, istediğin zaman aboneliğinizi iptal edebiliyorsunuz.
  6. Merdocum

Protein tozu önerisi

Bu tozlar karaciğere zarar veriyor diye biliyorum ben. Doğal yollarla alınan protein sağlık açısından çok daha iyi.
  7. Merdocum

Hangi motoru almalıyım anket? (Scooter)

Yıllardır motorlarla haşır neşir biri olarak bu konuda tartışmasız Honda Pcx diyorum çünkü Japon malı gerçekten kaliteli. Yamaha mı Honda mı tartışmasına girerim. Fakat bu saydığın 3 motor arasında tartışmasız cevap belli diyorum.
  8. Merdocum

Selam 10-15k bandında telefon alıcam tavsiyeniz var mı?

O fiyata bana soracak olursan tartışmasız a35 alırım.
  9. Merdocum

iphone 15 pro ekran parlaklık sorunu

Buradan söyleyebileceğim tek şey; teknik servise götürüp usta ellerin tedavi etmesi en mantıklısı olur.
  10. Merdocum

Öneri Free Fire ve Pubg Tarzı Oyunları Rahat Oynatacak Telefon Önerileri

3 yıldır Xiaomi kullanıcısıyım memnun kalmadım ben. Kendi güvenlik ve gereksiz dosyaları temizleme uygulamaları var reklam koymuşlar. Koskoca firmaya ben bu hareketi şahsen yakıştıramıyorum. Bu sebeplerden dolayı alacağım telefon Xiaomi marka olmayacak. Gönlüm iPhone dan yana hiç kullanmadım...
  11. Merdocum

Bilindik markalar olursa daha iyi olur. Pek güvenemiyorum bu tarz markalara 😄
  12. Merdocum

Şuanda Xiaomi Redmi 10 kullanıyorum. Free Fire oynarken çok kasıyor oynanmaz hale getiriyor hiç keyif almıyorum. 20, 25k bantlarında oyun deneyimimi çok üst seviyeye çekecek telefon önerileri yaparsanız çok mutlu olurum. Not: Fiyatta yukarıya çıkma olasılığım var, öneri yaparken göz önünde...
  13. Merdocum

🔥İndirim Bargello 427-678 Parfümler 200₺🔥🔥

Orijinal parfümlerin fiyatları minimum 5k olmuş. Biz 200TL parfüm alıyoruz ve kalıcılığından memnun olmuyoruz. Hey gidi dünya heey.
  14. Merdocum

Yardım 10-12K civarı telefon önerisi

Şuanda Xiaomi Redmi 10 kullanıyorum. Yakın sürede telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. 10-12k civarı bence en kaliteli Samsung die düşünüyorum. Artık Xiaomi asla almam.
  15. Merdocum

Kızın mesajına 3 dk geç baktım diye konuşmuyo benle

Hey gidi eski günler . . .
  16. Merdocum

efutboll pozisyon ayarları ve dosya taşıma

Bırak @YÜZGÖZ olma hocam 😂😂
  17. Merdocum

Hangi Kredi Kartını Kullanıyorsunuz?

Yıllık kart aidat parası ödüyorsunuz değil mi?
  18. Merdocum

Yatak odası için hava temizleyici önerisi

Bende konuyu takipteyim.
  19. Merdocum

güzel konulu film önerisi?

Bilim kurgu, sürükleyici izlerken keyif aldığım Lucy vardı tavsiye ederim.
Geri