Arama sonuçları: *

1. N

Daha önce souls oyunu oynamadım ingilizcem de hiç yok elden ring alınır mı ?

Bir Bossa çok dayanırım diyorsanız alin onun dışında elden ring diğer souls oyunlarından daha farklı bir mekanige sahip mesela ds1,2 den çok farklı sırasına göre oynamak daha iyi olabilir ama bundan başlamakta da hiç sorun yok. Açıkçası ds oyunlarına indirimde bile 50+ dolar bayılmak yerine...
  2. N

Elden Ring Alınır mı?

Güzel ancak Çok zor bir oyun.Elden ring souls türleri arasındaki en kolayı olarak geçiyor birde.Bir bossla çok cebelleşmek istemiyorsan sinir olmak istemiyorsan ve Anlarım Diyorsanız alın.Oyunda önemli olan gelişmek tabii ki Yani eğer bütçenizde varsa öneririm eğer bütçeniz kısıtlıysa ve bu...
  3. N

Elden Ring mi Baldur's Gate 3 mü?

Hocam kısa sürede olsa elden ringi oynadım Eğer Boss Dövüşü Keşif Zorluk sevmiyorsan kesinlikle alma zira elden ringte hikaye yok gibi araştırdığıma göre daha çok keşif ve Boss dovusu odaklı ayrıca elden ring zor bir oyun daha önce souls yada bu tür oyun deneyimlemediyseniz size zor gelir Yani...
  4. N

Metro exodus için sağlam çalışan türkçe yama var mı

metro 2033 redux ve last lighti sorunsuz bir şekilde oyun çeviriden indirip oynadım ancak metro exdous her ne kadar uğraşsamda bir türlü çalışmadı türkçe yama onu bulmak zor bazılarında ise virüs sorunu var olabiliyor maalesef
  5. N

Tek oyunculu oyun önerisi

metro serisi,half life serisi,rdr serisi,dying light,crysis,tlou mafia bunlar en çok tavsiye ettiğim serilerdir özellikle şu metro rdr ve dying light en çok tavsiye ettiğimdir şuan metro serisi steamde çok güzel indirimde net alınır diğerleri ise fiyatları biraz tuzlu olsada imkanınız varsa alın...
  6. N

En İyi Oyun Hangisi Tartışalım

Bana göre Dünyanın en iyi oyunu şuan Red dead redemption 2 dir. Hikaye,grafik,fizikler olsun her konuda mükemmel bu konuda eline su dökecek oyun sayısı 10 u geçmez.Grafik anlamında gerçek hayattan daha gerçekçi.Hikaye olarak işe başlarda sıkıcı olsada bir süre oynadıktan sonra açılan bir...
  7. N

Dying Light Stay Human Indirimde Alınır Mı?

Biraz geç oldu cevap ama kesinlikle alınıp oynanması gereken bir oyun her anlamda müthiş şu ana kadar oynadığım en iyi grafiğe sahip oyun kendisi.Üstelik hikayesi de mükemmel insanı alıp götürür cinsinden.Fiyatı tuzlu olsada indirimde kesinlikle alınması gereken bir oyun aslında kısa bir süre...
  8. N

Dying Light: The Beast tanıtıldı!

Güzel bir oyun olacak gibi duruyor. Hem ana oyunun kahramanı Kyle Craney'i göreceğiz hemde başbaşka bir hikaye var. Grafik olarakta muhteşem gözüküyor tahminimce 40 dolar veya fazlası olacak gibi duruyor.
  9. N

dying light the beast ücretsiz alabilir miyim

Dying Light The Beast'ı almak için öncelikli Dying Light 2 Ultimate versiyonu nu almanız gerekiyor onun dışında oyun size hiç bir şekilde ücretsiz gelmez ultimate yapmak içinde sanırım 22.50 dolar vererek upgrade yapıyorsunuz onu da dying light 2 oyununun fiyat bölümünde...
Geri