Arama sonuçları: *

• Users: sarlo
  • Order by date
  1. sarlo

Apple 2025 M4 47869 TL - 9 taksit mantıklı mı?

M5 çıkınca fiyatı muhtemelen birkaç ay içinde düşer. Ben olsam beklerdim. Acilse, hiç arkama bakmadan alırdım.
  2. sarlo

Oyun Kaydı Depolamak İçin HDD Önerisi

Video kalitesini en üst seviyede tutacaksınız sanırım. Ben fiziksel yerine her zaman cloud'da tutmayı tercih ederim. Bu yüzden çok yüksek boyutlu bir disk almak yerine, 1TB ssd alırdım. Alanım doldukça Google Drive'da yedeklerdim. Maliyet olarak çok daha uygun. İlla HDD alacak olsaydım: amazon
  3. sarlo

Hangi telefon daha mantıklı arkadaşlar?

iPhone 16e'nin sadece işlemcisi daha güçlü. Diğer özellikleri kısılmış bir şekilde. Kamerayı geçtim, dinamik ada bile yok. Gözünün yaşına bakmadan iPhone 15 al. Zaten adamlar o kadar güçlü yapıyor ki işlemciyi, A18 ile A15 arasındaki işlemci farkını zaten günlük kullanımda anlayamazsın. Oyun...
  4. sarlo

Evde internet olmasına rağmen kabloluyla internete bağlanamıyorum

WLAN veya LAN driver kurdun mu?
  5. sarlo

Access point mi yoksa router mi almalıyım

Xiaomi'nin birçok ürünü çok kaliteli. Ben lastiğe hava basmak için bile Xiaomi'nin cihazını kullanıyorum. Ancak router konusunda performansı nasıldır bilmiyorum. O yüzden doğru yorum yapamam. Ama dediğim gibi Keenetic konusunda iddialıyım.
  6. sarlo

Hacı sen bunu al, ömür boyu kullan. Bu çok daha iyi, 5G falan her şeyi iki farklı üründe de halledebilirsin. https://www.amazon.com.tr/Keenetic-AC1200-Dualband-Gigabit-MU-MIMO/dp/B0C28B8CGV?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM
  7. sarlo

Bütçene ekleme yapabiliyorsan: https://www.amazon.com.tr/Keenetic-AC1200-Dualband-Gigabit-MU-MIMO/dp/B0C28B8CGV?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM Ekleme yapamıyorsan...
  8. sarlo

Kullandığın zaman gerçekten çok şaşıracaksın, çünkü Keenetic hız kaybını çok minimal bir hale getiriyor. Access Point ile farkı da, Routerların direkt olarak yönetme mantığı var. Yani mesela her cihaza IP adresi atayabiliyor, firewall özelliği falan da var ekstra olarak. Güzel bir kaynaktan...
  9. sarlo

Bu 2 fan arasında aşırı bir fark varmı

Bu konuyu anlatan inanılmaz güzel videolar var, YouTube'dan direkt video olarak izlersen çok güzel olur.
  10. sarlo

Keenetic router al, evden dışarıda bile çeker.
  11. sarlo

Bu 2 fan arasında aşırı bir fark varmı

Şu anki sistemde hem sıvı soğutma, hemde fanlarla birlikte iyi bir soğutma zaten her türlü sağlanmıştır. Aralarında aman aman bir fark yok. Üst tarafa da fan taktığın zaman inanılmaz bir değişiklik olmayacak. Ancak almak istediğin fanların dış tarafında da led olduğu için tasarım açısından...
  12. sarlo

IOS 2025'te iPhone 12 almak, hala mantıklı mı?

Merhabalar. Dün YouTube kanalımda, 2025'te hala iPhone 12 alınır mı? sorusunu cevapladım. Cihaz ile 2 yıllık deneyime sahip olan birisi olarak, videoyu buradan da paylaşmak istedim. Belki aramızda yakın bir zamanda iPhone 12 almayı planlayan birisi varsa, kendisine yardımcı olur. Konu başlıkları...
  13. sarlo

Youtube kanalına devam etmeli miyim?

YouTube'da içerik üreten ve para kazanması açık olan birisi olarak anlatayım; Shorts algoritman çok iyi. Uzun videolar ile desteklersen ve düzenli paylaşım yapmaya devam edersen, algoritman daha da iyileşecek. Ancak sadece şu anda attığın shortsların izlenmeleri bile harika. Para kazanma...
  14. sarlo

Yardım Pindirim sitesi güvenilir mi?(E-pin)

Hacı herkes ücretli anlaşma yapıyor işin sonunda. Kimse babasının hayrına reklam yapmıyor sonuçta.
  15. sarlo

Bu carbon mouse alınır mı? veya öneriniz varmı

O zaman senin mouse'dan devam. Sağa sola baktım ama 3000tl'ye başka yok.
  16. sarlo

Msı a520m a pro / r5 5600g ram sorunu

Bu arada dün de bir arkadaş aynı durumdan dolayı konu açmış. Orayı da takip edebilirsin belki işine yarayan bir çözüm gelir. https://forum.donanimarsivi.com/konu/ramleri-degistirdikten-sonra-goruntu-gelmiyor.1120805/
  17. sarlo

Msı a520m a pro / r5 5600g ram sorunu

BIOS'u güncelledin mi peki?
  18. sarlo

Çözüldü✓ Bluetooth kulaklik bağlamak ne yapmam lazim

O zaman harici bluetooth alıcısı satın alman lazım. Şunlar işini görebilir...
  19. sarlo

Yardım Anakart start almıyor.

Dengesiz elektrik gönderirse anakart kendini korumaya alıyor. Kablolamada atlama yapmış olabilirsin belki. Bilemiyorum her ihtimal olabilir.
  20. sarlo

Ekran karti tam oturmuyor

Şu vida kasanın kutusunun içinden çıkmış olabilir. Yoksa bundan alman lazım.
Geri