Arama sonuçları: *

1. DeSouzab

Assassin's Creed Origins Koşma

Z tuşuymuş buldum 😁
  2. DeSouzab

Assassin's Creed Origins Koşma

Ayarlara baktım koşma ile ilgili bir şey yok internetten baktığım şeylerde opmadı herhalde oyunda koşma varsa hangi tuş
  3. DeSouzab

Caps Lock Açılınca OSDForm açılıyor

Başlıkta gördüğünüz gibi dostlar. Alt Tab yapınca gözüküyor kapatmaya çalışıyorum kapanmıyor Caps Lock tuşuna basıp kapatınca kapanıyor çözümü OSDForm'un açılmaması için ne yapmam gerekiyor Windows 11 Pro
  4. DeSouzab

Steam iade ödememi yapmadı

İade yapıldı yardımcı olan herkese teşekkür ederim
  5. DeSouzab

Assassin's Creed Syndicate zorbalar nasıl korkutulur

Oldu hocam teşekürler
  6. DeSouzab

Assassin's Creed Syndicate zorbalar nasıl korkutulur

Başlıktada gördüğünüz gibi arkadaşlar açık dünyada gezerken karşıma bu etkinlik çıkıyor ancak hiçbirşekilde saldıramıyorum ne yapmam lazım zorbaları korkutmak için?
  7. DeSouzab

İnternet yokken Steam'dan oyun oynamak

Galiba şöyle bir şey oluyor anladığım kadarıyla. Mesala atıyorum gta 5 oyununda 48 saatim var girdim 3 saat oynadım ve son 1 saatinde internet gitti 3 saat sonunda oyundan çıktım ve steamda 51 saat gözüktü tekrar gta 5i açtığımda ise açılırken gelen cloud yada başka bir şey ile o internetin...
  8. DeSouzab

🥺🥺 1767465137 Saat gelmiyormuş ama
  9. DeSouzab

Oyunda saat kasıyorum boşa gidecek diye test etmeye korkuyorum 😁
  10. DeSouzab

Selam dostlar evde internet yok ve yokken steam den oyun oynarsam kazandığım başarımlar saat vb. Aktiviteler hesabıma gelirmi
  11. DeSouzab

Steam Rusya Bağlantısı

Selam dostlar son haftalarda illaha bir yerde denk gelmişsinizdir Steam deki VPN ile ilgili paylaşımlara VPN ile rusyaya bağlanıp oyun alırsak daha ucuza denk geliyor diyorlar doğrumu ve böyle bir şey varsa yaparsam steam hesabıma her hangi bir ceza gelirmi?
  12. DeSouzab

Far Cry 4 Türkçe Yama

Selam dostlar zaten hali hazırdan Erdem Çatık (rockerdem) in yaptığı yama kurulu ancak %100 türkçe değil başka yama bulamadım bilen varsa atabilirmi
  13. DeSouzab

Tamamdır teşekürler 1766945348 Öyle yapacağım yarın
  14. DeSouzab

Bende daha ucuza düştü cebimde biraz daha para olsın diye iade edip tekrar alacaktım cebimdendekindede olacağım gibi 😁
  15. DeSouzab

Basınca satın almamın makbuzu gözüküyor herhangibir başka bir şey gözükmüyor
  16. DeSouzab

Normalde iadelerimde 2 3 gün içinde param geliyordu bu sefer vermediler
  17. DeSouzab

Hocam pc üzerinden girdim şimdi iade edilmiş gözüküyor paranında yattığı gözüküyor üstü çizili şekilde garip 😁 Ticket açacağım şimdi 1766944924 Teşekürler deneyeceğim
  18. DeSouzab

Destek kısmından atacağım değilmi? Çok cahil hissetim kendimi şu anda 😶
  19. DeSouzab

Nasıl anlayabiliriz yattığını acaba? Steamdaki verilen bilgidede iade gözüküyor para miktarı yazmıyor
  20. DeSouzab

Kartı kontrol ediyorum gelen bir para yok
Geri