Arama sonuçları: *

1. DeSouzab

Witcher 3 Wild Hunt Complete Edition'mu Sadece Witcher 3 Wild Hunt'mu Almalıyım?

Herkese İyi Forumlar Steamda Witcher 3 İndirimde Almak İstiyorum Ancak Hangisini Almam Gerektiğinde Kararsızım. Complete Edition'un Yanında Verilen 2 DLC Hikayesi Aradaki Fiyat Farkına Değecek Bir Hikayemi Yoksa 40 - 50 Dk'lık Birşeymi? The Witcher 3 Wild Hunt : 5.99 Dolar Complete Edition ...
  2. DeSouzab

GTA 5 TÜRKÇE YAMA İLE HİKAYE MODUNA GİRMİYOR

Bunumu yüklemeliyim? https://www.gta5-mods.com/misc/gta-5-gameconfig-300-cars
  3. DeSouzab

Battleye deaktif
  4. DeSouzab

Herkese selam dostlar ben 5 6 gün önce epic gamesten gta 5'e türkçe yama İndirip oynamaya başlamıştım sıkıntısız bir şekilde oynanıyordu ancak bugün gta 5 e güncelleme geldi ve hikaye moduna girince sağ alttaki çubuk dönüyor bir süre sonra oyundan atıyor YAMAYI OPENIV İLE KURMADIM OPENIV İLEDE...
  5. DeSouzab

Alacağım Masaüstü PC Nasıl

Do Doğrudur hocam ben amdden ziyade bugüne kadar intel kullandığım için fazla hakim değildim ama sizin söylediklerinizle amd hakkınsa bilgilendim
  6. DeSouzab

Kardeşime Bilgisayar Alcam 25K bütcem var

https://www.gaming.gen.tr/urun/386204/blade-dual7700xt-amd-ryzen-5-5600-mpk-asus-dual-radeon-rx-7700-xt-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
  7. DeSouzab

🔥İndirim ITOPYA MSİ 27inc 180Hz Monitör 4.599 TL

https://www.itopya.com/msi-mag-275f-27-180hz-05ms-hdmi-dp-adaptive-sync-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u26698
  8. DeSouzab

Elimdeki laptopu sattıktan sonra yüksek ihtimalle senin attığın sistemi alırım
  9. DeSouzab

Aralarında pek fark yok gibi 1732876078 Evet haklısın ama İleriki zamanlarda amd Ryzen 5 eski kalmazmı? 3 5 yıl gibi bir sürede
  10. DeSouzab

Evet şimdi baktım onu ve vram ı gözden kaçırmışım ama işlemcisini 2 kasadan birinide alsam ryzen 7 ye yükselteceğim senin attığını ryzen 7 ye yükseltince fiyatı 41 bini buluyor benim attığğım ryzen 7 + monitör ile 34 bin oluyor diğerlerini sonra yükseltirim diyorum ama vram olarak geride kalıyor...
  11. DeSouzab

Ram ve işlemcisi daha düşük ama ekran kartı daha iyi attığım sistemin son haline göre özellikle fiyatıda uygun bunu alabilirim onun yerine teşekürler
  12. DeSouzab

Bu Laptop alınır mı?

Özellikleri iyi ama forumdaki arkadaşlara iyi mi? kötümü diye sorunca bilemedim
  13. DeSouzab

Depolama ve ramı bende farkettim ileride onları yükselmeti düşünüyorum, şu anda yapamam Oyun olarak genellikle AAA Hikayeli oyunlar. Onlar Dışında Squad, Ready Or Not, R6S, Tarzı Oyunlar
  14. DeSouzab

Herkese Selamlar Laptopta Hayır Olmadığı İçin Masaüstüne Geçmeye Karae Verdim Sizce Nasıl Bu Sistem Genelde AAA Hikayeli Oyunlar Squad R6S Ready Or Not Vb. Oyunlar Oynuyacağım (İleriki Zamanlarda SSD Ve RAM Yükseltmesi Yapacağım) Kasa ...
  15. DeSouzab

Bu Laptop alınır mı?

Tamammdir teşekürler
  16. DeSouzab

Bu Laptop alınır mı?

Benimde neredeyse masaüstü sistem ile aram hiç yok hatta sistem değerlendirmesini laptopa göre yaptım neye göre doğru bilemiyorum hem çaresizlikten hemde performans olarak daha iyi olacağu için yöneldim
  17. DeSouzab

Bu Laptop alınır mı?

Tükenmiş zaten alamadım 😁 1732561021 İndirimden ziyade şöyle bşr kasa buldum https://www.gaming.gen.tr/urun/386204/blade-dual7700xt-amd-ryzen-5-5600-mpk-asus-dual-radeon-rx-7700-xt-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Kasayı taksit ile birde güzel bir ekran alabilirim sisteme...
  18. DeSouzab

Bu Laptop alınır mı?

Bilgilendirmen için teşekürler 1732485820 Yarın garanti kartı bulmayı denerim birinden bulursam hesap açıp sipariş ederim
  19. DeSouzab

Bu Laptop alınır mı?

Amazon prime üyeliği gerekiyormuş o fiyata almak içib
  20. DeSouzab

Bu Laptop alınır mı?

Biraz bakındım bulamadım linki varmı acaba 1732484733 Aynen garanti kartı bulmak zor olacak
Top Bottom