Arama sonuçları: *

1. Y

Free sync monitör nvıdıa ekran kartında SORUN YARATIR MI?

Hepinize merhabalar evkurdan msı monitör siparişi verdim. Fakat monitör free sync teknolojisine sahip benim ekran kartım nvıdia sorun yaratırmı ekran kartımda kötü gt730 demem o ki amd free sync uyumlu bir monitör nvıdia da sorun yaratırmı internetten baktım ama tam tatmin edici cevap bulamadım.
  2. Y

Çözüldü✓ Zulayı Sildiğim Halde Yer Kaplıyor.

revo uninstaller programını yükle dostum oradan sil 1mb bile dosyası kalmıcaktır ne var ne yok silecektir
  3. Y

Kurulu olan ssd yi yeni topladığım pc ye kurmak

dostlarım merhabalar ben pc den çok iyi anlayan biri değilim aklıma takılan sorular var ben müzik ile uğraşıyorum. kullandığım pc de hali hazırda 256 gb sata ssd mevcut bu bana yetmiyor. bilgisayarcı bi abiyle tel ile görüştüm bana dediki zaten ssd var depolama için hdd al dedi yani harici disk...
  4. Y

Her ssd her pc ye uyarmı yoksa fark eder mi?

merhabalar değerli abilerim kardeşlerim benim pc de 256 gb 2.5 inch 500.550 mgh sata ssd mevcut ben 1tb ssd almak istiyorum. örneğin 5 inch 1 tb alsam pc desteklermi yoksa şu ssd yi pc deskelemez şu ssdyi işlemci kaldırmaz vs vs durum mevcutmu yoksa her ssd her pc ye uyarmı
  5. Y

NE YAPMALIYIM NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM ?

2 sene önce 1726851248 aslında hazır pc almak istemiyorum. amacım mesela 2 ay çalışıp güzel ekran kartı 2 ay çalışıo güzel bi ram ve işlemci taksit taksit 1 sene içerisinde almayı planlıyorum 1726851384 ssd de çok düşük 256 gb hafıza var ssd olduğuna amin bile değilim bilmiyorum DDR de...
  6. Y

NE YAPMALIYIM NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM ?

değerli arkadaşlarım ben trendyol sitesinden zeiron tx80 adlı pc yi aldım. anlamadığım için pek iyi gibi geldi. son zamanlarda aşırı derecede kötü performans almaya başladım. özellikleri şu şekilde EKRAN KARTI = GT 730 RAM = 8+8 İŞLEMCİ = intel CORE İ5 3470 ANAKART = İSMİ BİLE YOK MAHOBAY...
Geri