Arama sonuçları: *

1. muhammedabdul

Matematiğe eksik ve yanlış mı çalışıyorum?

Gün 13. TYT Matematikte ilk 12 konu bitmek üzere. Bu konuları bitirince yanına diğer dersleri de ekleyeceğim. Öğrendiklerimi geliştirip üstüne kalan konuları ve geometriyi dahil edeceğim. Hedefim İTÜ Bilgisayar Mühendisliği ama ister istemez bazen kötü düşünüyorum. 8 ayım var, gerçekten 1K...
  2. muhammedabdul

matematik temelini hallettikten sonra tyt matematiğe başladığım zaman yanına diğer dersleri de ekleyeceğim örneğin matematik + coğrafya kimya+din fizik+türkçe gibisinden hatta ne kadar sürdüğüne bağlı günde 2 ders yerine 3 ders bile çalışabilirim işimden ayrılıp tüm odağımı yksye çevirdim tüm...
  3. muhammedabdul

bıyıklı matematik temel kampına başladım 7. gündeyim aynı hocanın 55 günde tyt video ders notları ve soru bankasını da aldım anlatışını beğendim ve anlayabildiğimi hissediyorum sıkılmıyorum da ama bir sorunum var anlatılan şeyleri öğrendiğimi biliyorum çoğu hocan anlatsın örnek sorularını...
  4. muhammedabdul

Sokaktan aldığım kediyi geri sokağa bırakmak zorundayım ama üzülüyorum

sorumluluğunu tamamen ben üstlenirsem bir şey demez diye düşündüm ancak evde bulunmasını bile istemiyor kadının hayvan nefretini anlayabilmiş değilim 3 gün oldu bırakalı hergün spora gittiğimden kontrol edebiliyorum nerde olduğunu hala oralarda takılıyor oralarda yaşıyor
  5. muhammedabdul

götürdüm hocam saat 13 de hızlı hızlı çarpıyordu kalbi geldiği yere geri götürdüm ama çok korkuyordu içim hiç rahat değil ama burda bakabilmem mümkün değil bahçedede durmuyor zaten habire eve giriyor benim içim hiç rahat değil ama onların vicdanı rahat gibi
  6. muhammedabdul

Valla hocam zaten disardaydi belediyenin orda insanin çok olduğu mamasinin suyunun eksik olmadığı bir parkta bulmuştum oraya geri götürmem gerekiyor burası İstanbul olmadığı için sahiplendirmem zor
  7. muhammedabdul

Haftalık 1000 ile 1500 arası bi gelirim var hocam direkt aşıya versem (veremem çünkü hafta yeni bitti param yok) param olduğunda verirsem haftayı aç geçiririm o yüzden yine bi miktar paraya ihtiyacim var mama ve kum alabileceğimden de pek emin değilim evdekiler de alışmaz zaten annem...
  8. muhammedabdul

4 gün önce Spor çıkışı yavru 3-6 aylık tam anlayamiyorum geldi kucağıma atladı uyudu eve gidecekken peşimden geldi dayanamadım yanıma aldım balkona mama ve su koydum koltuğun üzerine yatak gibi bir şey yaptım onun üstünde yatıyor tuvalete gideceği zaman balkondan dışarı çıkıp geri geliyor balkon...
  9. muhammedabdul

Muvakafatname kabul etmeyen iş yerleri için ne yapabilirim?

Kimlikteki yaşım normal yaşımdan iki sene küçük olduğu için yasal olarak reşit değilim birçok islem icin (otel odası tutma vasıta alma gibi) muvakafatnameler ve mahkemelerden aldığım evrakları kullanıyorum ancak bazı yerler muvakafatname kabul etmiyor görüştüğüm oteller kabul etmedi örneğin...
  10. muhammedabdul

Dgs ile geçişte kaçıncı seneden başlıyoruz

şimdi dgs ile geçiş yapmayı planlıyorum çünkü mezuna kalamam ve hayatım çok kötü bir noktaya geldi fazladan üniversite okusam hiçbir önemi yok artık bir üniversite yazmak zorundayım akdeniz üniversitesi dışında da yazamam bilgisayar programcılığı var 2 senelik onu yazıp dgs ile bilgisayar...
  11. muhammedabdul

Yks sınavında sallamak mantıklı mı

anladım yardımların için teşekkür ederim
  12. muhammedabdul

tyt fen yapmama gerek var mı o zaman
  13. muhammedabdul

şu kısmı açıklayabilir misin biraz bakındım ama göremedim onlar da sayısal olduğu için ea da ikisinin birleşimi olduğu için etkilemesi gerekmez mi
  14. muhammedabdul

tyt matematik de de iyi değilim ancak üzerine düşersem kalan sürede 15 civarı nete çıkabilirim zamanında çok iyi çözerdim konulara yatkınım ancak seneler geçti dediğiniz gibi ayt mattan tyt ile yapılabilecekleri yapıp kalanlara dokunmasam ve diğer sayısal derslerden 3 er soru sallasam nasıl olur...
  15. muhammedabdul

hocam iki senaryom var biri tyt matematik 15 civarı net ve fen 5 civarı net ile ayt sayısala hiç dokunmamak diğer tyt yine aynı şekilde ancak bu sefer ayt sayısalı sallayacağım iki türlü de bölüme istediğim üni de gidebiliyorum ancak ayt sayısalı sallayıp sallamama konusunda kararsızım sallasam...
  16. muhammedabdul

uluslararası ticaret ve lojistik hedefliyorum sözel kısmını fullemeyi yada en azından en fazla 2 yanlış yapmayı amaçlıyorum sayısal kısmındada tyt den gelen 10-15 mat neti ve fenden 5 civarı net ile sayısal kısmını halletmeyi düşünüyorum böyle yapınca sıralamam bölüme yetiyor (bölüm ea) ayt nin...
  17. muhammedabdul

Seri katili oynadığımız gerçekçi oyun önerisi

seri katili oynadığımız gerçekçi uçmalı kaçmalı olmayan katliam ve cinayet işlediğimiz hikayeli oyun arıyorum günümüz tarzı olmalı yani assasins creed gibi olmayan bir oyun lazım şuan oynayayabileceğim hitman serisi , hotline miami 1-2 , manhunt 1-2 var bana başka oyunlar da gerekiyor sonucta...
  18. muhammedabdul

Crack oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

düşüncenize saygı duyuyor fakat katılmıyorum bu şuna benziyor biz tonla vergi veriyoruz ve vergilerimiz hiçbir şekilde bize dönmüyor vergi vermeyincede suç işlemiş oluyoruz . oyun firmaları bırak özel fiyatlandırmayı oyunlarına türkçe açıklama bile koymuyor bazen, öyle bilinmedik bir ülke de...
  19. muhammedabdul

benim için 3 oyun var bu fiyatı vereceğim eğer çıkarsa herhangi bir yeni devil may cry oyunu gta 6 ve rdr 3, rdr 3 biraz uçuk çünkü daha 15 küsür yılı var 15 yıl içinde çıkacağını sanmam
  20. muhammedabdul

3000 lira stajyer maaşı alıyorum açıkçası 2500 ünü birkaç haftada bitireceğim bir oyuna vermek istemem
Geri