Arama sonuçları: *

1. Hasasl

PC video editleme öneri

Tmm teşekkürler
  2. Hasasl

PC video editleme öneri

Arkadaşlar PC aldım ve YouTube kanalı açıp edit videoları yayınlayacağım . PC biraz kötü bana kolay basit bir edit programı önerir misiniz?
  3. Hasasl

Acıl toplama PC öneri

Knk nabayım adama hazır sistem diyorum adam sahibinden den topla diyor ben bilmiyorum toplamayı birleştirmeye kuzene alcaz zaten şöyle valo , CS 70-80 FPS verebilecek günlük işleri yerine getirebilecek yoksa trendyolda alçak vallaha
  4. Hasasl

Acıl toplama PC öneri

La toplamayı bilmiyorum adam akıllı sistem atabilecek varmı sistem + monitör + klavye
  5. Hasasl

Acıl toplama PC öneri

La toplamayı bilmiyorum o yüzden hazır sistem istiyirum
  6. Hasasl

Acıl toplama PC öneri

Oğlum onerceginiz PC varmı
  7. Hasasl

Acıl toplama PC öneri

İnternette trendyolda felan hazır sistem var onları alayım diyorum ama onlarada güven olmaz
  8. Hasasl

Acıl toplama PC öneri

Knk ben o işleri pek bilmem direk hazır sistem varsa muq benim için
  9. Hasasl

Acıl toplama PC öneri

Arkadaşlar 12000 bin TL ye monitör +klavye + sistem olan bir öneri verir misiniz. Valorant ve vs oynatsın 70-80 fpslerde veya ustunde
  10. Hasasl

Laptopa Windows 11 kurma

Teşekkürler ancak Windows 11 kuruldu , cihazda normalde indirmedigim ve izni istenmeyen uygulamalar çalışıyor ve arkaplanda işlem yapıyor olarak gözüküyordu bende sıfırlamak istedim bu yüzden şuanda kuruldu
  11. Hasasl

Laptopa Windows 11 kurma

Arakadaslar HP laptopum çok doldu bende sıfırdan Windows 11 kuruyorim şuanda . Windows 11 kurulma kısmında laptopa ama laptopum şarjı 50-60 civarindaydı şarjı islemdeyken bitmez degilmi
  12. Hasasl

Kuzene PC toplama-öneri

Kasa dahil her şey hazır set olur yada parça parça da olur
  13. Hasasl

Kuzene PC toplama-öneri

Önerebileceginiz bir sistem felan varmı , parcalarını söyleyebilir misiniz veya hazır sistem linki atabilirsen sevinirim
  14. Hasasl

Kuzene PC toplama-öneri

https://ty.gl/0fprlhf916rxx böyle bir sistem buldum acaba alınır mı? direk herşeyi var
  15. Hasasl

Kuzene PC toplama-öneri

Arkadaşlar kuzenim liseye geçti ve ona PC toplama sözüm vardı ona PC toplayacağım bana 10000-12000 TL oyun oynayacak bir sistem önerir misiniz sistem + monitör 12000 TL
  16. Hasasl

Laptop a ekran kartı takabilirmiyim

Tmm , sağol yardımın için
  17. Hasasl

Ama video da hdmı den takılırsa darboğaz yapmaz diye yanlıs anlamadiysam daha videonun baslarindayim 1727810813 Neden öyle diyerek kalbimi kırdın kardeş
  18. Hasasl

Peki hangi ekran kartını takabilirim
  19. Hasasl

Rx550 için yetersizmiislemci ya
  20. Hasasl

Bilmiyorum ki . Ve nereden bakacağımı bilmiyorum
Geri