Arama sonuçları: *

• Users: VivyS
  • Order by date
  1. V

FSP HYPER 80+ PRO vs MSI MAG A550BN

Hocam oyunda falan herhangi bir ses sorunu yaşadınız mı bende almayı düşünüyorum bir de bronze sertfikası var dimi sitede bilgi vermiyor sertfikası hakkında ama
  2. V

3500 TL Bütçe için güç kaynağı önerisi

Bu fiyata en iyisi bu mudur şimdi XPG Pylon da böyle bir sıkıntı yaşayınca tekrardan XPG almaya çekiniyorum açıkcası teknoloji şans işi birazda 1744552586 MSİ MAG 650BN nasıldır hocam 1300 TL daha ucuz işimi görsün yeter kafasındayım birazda sadece sessiz ve sorunsuz olsun işimi de görsün.
  3. V

3500 TL Bütçe için güç kaynağı önerisi

İyi günler,bilgisayar sürekli ekran gidip fanlar son hızda dönüyordu güç kaynağımı XPG Pylon 650w ile değiştim şimdi de çok fazla sesli çalıştığı için ve CPU fanı oyuna girdikten 10 dk sonra duruyor böyle problem yaşadım şimdi iade edip başka iyi bir şey sessiz ve kaliteli bir PSU arıyorum...
  4. V

Asus Prime A520M-K Nasıldır ?

Deepcool stokta yok XPG Pylon 650B ile MSI MAG A650BN arasında 400 TL bir fark var bu farkı vermeye her türlü değer mi sistemim 3060TI 5600x bir sistem
  5. V

Az önce occt üzerinden psu testi yaptım 3.dakika da görüntü uyku moduna geçti ve fanlar son hızda dönmeye başladı sorun galiba PSU da Mag A650BN 650W 80+ Bronze Power Supply ile XPG Xpg PYLON650B arasında kaldım hangisini önerirsiniz ?
  6. V

İyi günler,oyun oynarken bazen görüntü gidip fanlar son hızda dönmeye başlıyor,bende bu sebeble anakartı değiştirmeye karar verdim.Her türlü çözümü denedim format,ddu ile driver kaldırıp kurma,ve bir çok çözümü denedim ama sorun hala devam edince büyük ihtimal donanımsal bir sorun olduğunu...
  7. V

Oyunun ortasında görüntünün gitmesi

İyi günler,PC'de oyunun ortasında görüntü gidiyor ve fanlar son hızda dönmeye başlıyor herhangi bir ısınma sorunu yok işlemcim yük altında bile 60 dereceyi geçmiyor bakımları yeni yapıldı,sorunu çözmek için ekran kartı biosunu güncelledim driverları DDU ile kaldırıp tekrar kurdum,bütün updateler...
Geri